İŞÇİ ATLET VE KIZI MADALYALARLA DÖNDÜ!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in Söğüt ilçesinde ikamet eden işçi atlet Zeki Özdoğan ve kızı Seda Özdoğan, Antalya’nın Alanya ilçesinde düzenlenen 17. Alanya Atatürk Yarı Maratonu’na katılarak madalyalarla döndü.

 

Zeki Özdoğan, 17. Alanya Atatürk Yarı Maratonu bayanlar genel kategorisinde kızının 3. olduğunu ve kendisinin ise 45-49 yaş erkekler kategorisinde 3. olduğunu belirtti.

 

 

Babasının her zaman yanında olduğunu vurgulayan Özdoğan; “maraton koşusuna Söğüt-Bozüyük ve Söğüt-Eskişehir çevre yolunda uzun mesafe koşarak hazırlanıyorum. O ıssız yollarda kendi başıma koşabilmem zor olduğundan babam hem koruyucum hem antrenörüm hem de en büyük destekçim oldu.” dedi.

 

 

Seda Özdoğan’ın Bilecik’te bayanlarda koşan tek atlet olduğunu vurgulayan baba Özdoğan, şu ifadelere yer vedi: Yıllardır kendi imkânlarımla maratonlara katılıp madalya ve kupalar aldım. Şimdi ise kızımın başarılı olması için her zaman yanındayım ve kızımla beraber koşuyoruz.”

 

 

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği ikinci sınıf öğrencisi olan Seda Özdoğan ise, 17. Alanya Atatürk Yarı Maratonu bayanlar kategorisinde 3. olduğunu söyledi.

 

 

Özdoğan, ilimize madalya ile dönmekten mutlu olduğunu söyledi.

İŞÇİ ATLET VE KIZI MADALYALARLA DÖNDÜ!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 1 Mart 2017, 14:07

    güzel bir tablo tebrik ediyorum ikisini de ;)

    Cevapla
Bizi Takip Edin