Prof. Dr. İsa İpçioğlu Rektör Adayı Olduğunu Açıkladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi İİBF, İşletme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsa İpçioğlu Rektör Adayı olduğunu duyurdu.

asd

Konu ilgili açıklama yapan Prof. Dr. İsa İpçioğlu’nun açıklaması ise şöyle;

Yaklaşık üç aydan beri öğretim üyesi arkadaşlarımın ve diğer üniversite paydaşlarının “hocam siz bu üniversitenin en eskilerinden birisisiniz”, “üniversitemize ve ilimizedeğerli katkılarınız var” ve “ herkes tarafından seviliyorsunuz, iletişiminiz çok iyi” gibi ifadelerle tarafıma yaptığı rektör adaylığı ile ilgili önerilerinden uzak kalmaya çalıştım.
Bizim kültürümüzde “görev istenmez verilir” dedik ve bu önerilere mesafeli yaklaştık. Son günlerine girdiğimiz rektörlük seçiminde ise tarafıma aday olmam noktasında yine öğretim üyesi arkadaşlarımdan ve seçim sürecinin her aşamasındaki ilgili yerlerdenyoğun baskılar geldi. Bugüne kadar hep istendiğimiz için bir yerlere gelmiştik ve talip olmuştuk. Yine böyle oldu ve rektör adayı olma konusundaki omuzlarıma yüklenen bu vicdani sorumluluktan kaçmadım.
17 Aralık 2015 Perşembe Günü yapılacak olan rektörlük seçimlerinde Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektör Adayı olduğumu siz değerli Bileciklilere duyurmak istiyorum.
Rektör seçileceğime ve üniversitemizi başarıyla yöneteceğime inancım tamdır. Bundan hiçbirinizin şüphesi olmasın. Üniversiteyi idare etmeye değil, yönetmeye geleceğim. Bu üniversite için 7/24 saat çalışacak ve her zaman bana ulaşabileceğiniz bir rektör olacağım. Bu yüzden siz Bileciklilerin her zaman desteğini bekliyorum.
16 yıldır Bilecik’te yaşıyorum. Bu nedenle hem üniversitemizin hem de Bilecik’in her hücresini ve dokusunu bilen biriyim. Üniversitemizin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü öğretim üyesiyim. Yaklaşık beş yıldır İşletme Bölüm başkanlığını sürdürmekte ve Fakülte Yönetim Kurulu Üyeliği, Fakülte Kuruluğu Üyeliği, Ana Bilim Dalı Başkanlığı, Enstitü Kurulu Üyeliği, Fakülte Erasmus ve Farabi Koordinatörlüğü ve BAP Komisyonu üyeliği gibi bir çok görevlerde bulunmaktayım. Üniversitemizi her zaman daha iyi yerlere getirmek ve katkıda bulunmak için özveriyle ve heyecanla çalıştım ve bir çok önemli başarılara imza attık. Şimdi de rektör olarak üniversitemizi daha iyi yerlere getirmek istiyorum.
Bunu gerçekleştirmek için vizyonum: Evrensel bilim ahlakı çerçevesinde huzurlu bir üniversite ortamında bilimsel çalışmalarını artırarak bilim dünyasında kendini kabul ettiren, bilgi üreterek bunu toplum faydasına sunan, bilim dünyasında kendini çeşitli alanlarda konumlandırarak ismini duyuran; uzmanlık sahibi, nitelikli, vizyoner ve etik kurallara uyan gençler yetiştiren; bu üniversitenin bir üyesi olmaktan gurur ve mutluluk duyan öğrencilerin, öğretim elemanlarının ve idari personelin olduğu yenilikçi ve girişimci olan geleceğin üniversitesini yaratmaktır.

Seçim sonucunun tüm üniversitemize hayırlı olması temennisiyle, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Son Söz: Makamdan güç almak için değil, o makama ve üniversitemize güç katmak için aday oldum.

Prof. Dr. İsa İPÇİOĞLU
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektör Adayı
İİBF, İşletme Bölümü Öğretim Üyesi

Prof. Dr. İsa İpçioğlu Rektör Adayı Olduğunu Açıkladı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 16 Aralık 2015, 19:01

    Hayırlara vesile olması temennisi ile selam ve dua ile Allah yâr ve yardımcınız olsun

    Cevapla
Bizi Takip Edin