İŞ TAKİP PROGRAMI

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Firmanızda pazarlama, satış, üretim, hizmet, finans, ve bilgi işlem gibi vb. yapılacak işlerin bilisayar üzerinden takip etme imkanı sunar. İş takip programı ile görev atamaları ve iş atamaları kolay bir şekilde yapılması, e mail ile bilgilendirme ve hatırlatma özelliği ile işleriniz takipsiz kalmaz.

 

Günümüz çağında birden çok iş yerlerinde görevlendirmeler telefon ile iletişim yoluyla ya da e posta ile talimat göndererek yapılmaktadır. Fakat yoğun iş temposunda verilen görevler veren kişi ya da verilen kişi tarafından unutulabilmekte sonucunda ise işler sonuçsuz kalabilmektedir.

 

İş takip programı ile görevlendirme işlemleri düzenli ve kolay bir şekilde yapılabilmekte, izlenebilmekte, otomatik olarak bilgilendirmeler ve hatırlatmalarla unutkanlıklar önlenebilmektedir. Firmalarda düzenli bir şekilde yapılan pazarlama, satış, kalite kontrol, finans gibi toplantılarda kayıt altına alınır ve yapılacak olan işlemler düzenli bir şekilde izlenir.

 

İŞ TAKİP PROGRAMI VERİMLİLİĞİ ARTTIRIR MI?

İş takip programı ile herhangi bir yönetici ya da personel diğer personel arkadaşına görev vereceği zaman yeni yapılacak olan iş için kayıt açar ve yapılacak olan işlemi seçer. İş süresini, işin önceliğini ve iş tanıtımı belirtilenlerden farklı ise ona göre bir program hazırlanır. Artık işi veren kişi unutsa bile sistem bu iş yapılana kadar işi yakından her aşamasını takip eder.

 

Personele ve iş aşamasında işle ilgili herkese otomatik mailler göndererek bilgilendirme yapar.İlişkili yan işler ve alt işler basit bir şekilde açıklanır ve herkes tarafından kolayca takip edilir. İşin her aşaması e mail yöntemi ile bilgilendirilir. İş takip programı sayesinde iş yapılış şekliniz ve iç haberleşmenizde düzen sağlanır. Böylelikle iş aksamamış olur ve zamanında halledilir. Buda personelin ve yöneticinin verimliliğini arttırır.

 

İŞ TAKİP PROGRAMI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin