İNGİLİZ BİSİKLETLİNİN MOLA YERİ BİLECİK OLDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mart ayında İngiltere den yola çıkmış olan Avrupa’nın Güney’inden dolaşıp ülkemize kadar 5 bin km yol yapmış olan 26 yaşında İngiliz donanma kuvvetlerinde Uçak Mühendisi İngiliz Craig Atkins, yolculuğu sırasında Bilecik’te mola verdi.

 

Craig Atkins Anadolu’yu gezip Gürcistan’a geçecek orta Asya uzak doğu Avustralya ve yine geri kuzeye çıkıp Amerika’ya gidecek turunun bitiş tarihi ucu açık uzun yıllar yollarda olacak.

 

 

26 yaşındaki Craig Atkins çıktığı dünya turunda, Kuruluş ve Kurtuluşun Şehri Bilecik’te mola vererek, Bilecik’e duyduğu hayranlığı belirtti. Craig Atkins ’i ağırlayan Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilcisi Hakan Yavuz konuğu ile birlikte yaptığı açıklamada, Bilecik Belediyesi ve Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilciliği işbirliğinde kentin tanıtım çalışmaları kapsamında İngiliz bir konuklarını ağırladıklarını belirterek, ” Bilecik’imizin güzelliklerini anlatmaya çalıştık. Konuğumuz gerçekten Bilecik’e hayranlık duyduğunu belirtti. Yeşilliği ile doğal güzellikleri ile kendisinin beğenisini kazandırmış ve bizlerin de gerek bisikletler ile gerek yürüyüşlerle bu güzellikleri değerlendirmemiz gerektiğini vurguluyor.Çeşitlilik ve lezzet açısından Yemek kültürümüzü çok sevmiş Misafirimizin yemek ve konaklama anlamındaki ihtiyaçları Bilecik Belediyesi tarafından giderildi. Ben bu anlamda Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilciliği olarak, Bilecik Belediyesi ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüze katkılarından ve ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Yavuz, açıklamasının ardından gelen konuğa Bilecik Belediyesi tarafından hazırlanan hediye çantasını taktim ederek, saat kulesinin önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

İNGİLİZ BİSİKLETLİNİN MOLA YERİ BİLECİK OLDU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin