İLLA BİRİLERİNİN ÖLMESİ Mİ GEREKİYOR?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in merkeze bağlı Çakırpınar köy yolunda, artan trafik kazalarından dolayı vatandaşlar isyan ediyor.

Geçtiğimiz yaz başı İl Özel İdaresi tarafından beton asfalt olarak yapımı gerçekleştirilen, kent merkezi ile Çakırpınar köyünü birleştiren ve özellikle Pelitözü Gölpark’a ulaşmak isteyen vatandaşların da sık kullandığı yolda, hava şartlarından mütevellit meydana gelen don olaylarından dolayı trafik kazaları yaşanırken, geçtiğimiz günde birden fazla araç kaza yaptı ve araçlarda maddi hasar meydana geldi.

 

Vatandaşlar köy yoluna atılan beton asfaltın, eski yola nazaran tehlikeli olduğunu belirterek, “Özellikle Hadi Arıncı Caddesi ile Çakırpınar Köy Yolu Sokağının kesiştiği “Kaldere” mevkiinde yol gündüzleri güneş görmüyor, geceleri de araçlar donlanmadan dolayı kaza yapıyor. Araçların dereye düşme riski var ve yolda bariyer de bulunmuyor. Yetkililerden çözüm bekliyoruz, zaman zaman yolu kontrol edip tuzlama çalışması yapsınlar. Yetkililerin gerekli önlemleri almaları için illa ölümlü trafik kazası mı olması gerekiyor.” dediler.

İLLA BİRİLERİNİN ÖLMESİ Mİ GEREKİYOR?
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. BURASI YENİ YAPILMADIMI YOLU GÜZEL YAPARSAN SÜRÜCÜLER HIZLI GİDİYOR SONRA KAZA VAZGEÇİLMEZ BİRDE BU YOL GENELDE ALKOL ALAN VATANDAŞ KULLANIYOR DEMEDİ DEME MİSALİ KAZA GELİYORUM DİYOR

    Cevapla
  2. O yol yıllardır o halde şimdi mi aklınıza geldi buz tuttuğu

    Cevapla
Bizi Takip Edin