İlçe başkanı belli oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeniden refah partisi Osmaneli 2 olağan kongresi MKYK üyesi Miktad Ertem, Genel başkan danışmanı ve Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, Bilecik İl sorumlusu Adnan Vatansever, Genel Merkez Stk komisyon üyesi Fatih Yavaş, Bilecik İl Başkanı Cafer Arslanboğa ve partililerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

İlçe başkan adayı Faruk  Girgin katılım sağlayan tüm delegelerin oyunu alarak yeni başkan oldu.

Kongre öncesi MKYK üyesi Miktad Ertem, Bilecik İl sorumlusu Adnan Vatansever, Stk komisyon üyesi Fatih Yavaş, il başkanı Cafer Arslanboğa ve Osmaneli İlçe başkan adayı Faruk Girgin esnaf ziyaretinde bulundu.

Başkan Faruk Girgin açılış konuşmasında “Başta Kudüs olmak üzere Doğu Türkistan ve tüm İslam coğrafyası Avrupa emperyalizminin, Çin bu dizminin, İsrail ve Amerikan siyonizminin zulümü altındadır. Malesef ki Bizler İslam Sancağını 1000 yıl en ön saflarda taşıyan ecdadın torunları olarak, din kardeşlerimize yapılan bu zulme yıllardır sessiz ve seyirci kalmaktayız.

Ama Bundan sonra sessiz kalma devri bitmiştir. Su görünmüş teyemmüm bozulmuştur. Milli Görüşün ikinci kırk yıl şahlanışı ve Yeniden Refah Partisi ile liderimiz Mücahit Dr Fatih Erbakan ile siyonizm mikrobunun yok edilme zamanı gelmiştir. Tüm gayemiz ve gayretlerimiz bu yüzdendir. Milli Görüşün tek temsilcisi olan Yeniden Refah Partisinin, Liderimiz Fatih Erbakan beyin ve bizlerin davası meclise girip koltuk kapmak değildir. Yeniden Refah Partisinin davası Kudüs ün özgürlüğü için, Doğu Türkistan ın kurtuluşu için,  mazlumların refahı için, tüm müslümanların birliği için, Resulü Ekrem Efendimizin şefaati için ve Allahü teala nın rızası için Cihad etmektir. Yeniden Refah Partisi iktidarı ile genel başkanımız Mücahit Dr Fatih Erbakan beyin önderliğinde önce adil bir düzen yeniden büyük Türkiye ve nihayetinde İslam Birliği kurulacaktır inşallah. Zafer yakındır ve zafer inananlarındır elhamdülillah. ” ifadelerine yer verdi.

Yeniden Refah Partisi Osmaneli İlçe yönetim kurulu şu şekilde oluştu.
İlçe Başkanı : Faruk GİRGİN

Adnan Yavaş, Hasan Balcı, Mevlüt Yılmaz, Ferdi Yavuz, Davut Mazlum, Halil Talih, Batuhan Ödül, Emrah Aslan, Oğuz Dinler, Osman Akçay, Sedat Çınar, Tuğba Girgin, Rasim Yavuz, Abdullah Kıral, Yüksel Yavuz, Emircan Yurt, Samet Yavaş Akın Mutay, İhsan Özgür, Fatih Çakmak, Mevlüt Şahin

İlçe başkanı belli oldu
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin