İL ÖZEL İDARESİ YENİ ARAÇLARINI KURBAN KESEREK HİZMETE SOKTU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Daha iyi hizmet verebilmek için Devlet Malzeme Ofisi’nden teslim alınan 3 greyder’i filosuna katan İl Özel İdaresi, filosuna dahil ettiği araçları kurban keserek hizmete soktu.



 

bilecik haberleri

GÜNEYDOĞU’DA HENDEK KAZMADA KULLANILIYOR!

İl Özel idaresinde gerçekleştirilen törende konuşmalarını yapan İl Özel İdare Genel Sekreteri Halis Nalbant, Güneydoğu’da bu makinaların çoğu’nun hendek kazmada kullanıldığını, kendilerinin ise milletin önündeki engelleri kaldırmada kullanacaklarını belirtti. Nalbant konuşmasına şöyle devam etti:

“İnşallah bu makinaları kazasız ve belasız bu devletin, bu milletin hizmetinde kullanırız. Güneydoğu’da bu makinaların çoğu hendek kazmada kullanılıyor, biz inşallah bu milletin önündeki engelleri kaldırmada kullanırız. Bu makinalar bizim milletimizin vergilerinden alınmış makinalar, yaklaşık 2 milyon 600 bin tl civarında bir değere sahip.  Sizler ve bizler bunların emanetçisiyiz. İnşallah güzel bir şekilde bunlara zarar vermeden, en ekonomik, en verimli şekilde kullanmaya devam edersiniz biz size bu konuda güveniyor ve inanıyoruz. İnşallah kazasız, belasız binerek nice güzel hizmetlerde kullanırsınız. “

bilecik haberleri

SİZLER EN İYİSİNE LAYIKSINIZ

Törende konuşmasını yapan İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Yıldırım ise, Geçen yıl alınan 3 makina’nın, kar ile mücadelede güçlerini arttırdığını, bu yeni üç makinanın ise güçlerine dahada güç kattığını belirtti. Yıldırım’ın konuşması ise şöyle:

“Yaklaşık 2 yıldır hep beraber görev yapıyoruz, vatandaşımız, milletimize hizmet etmeye çalışıyoruz ve yaklaşık 2 yıldır da makinalarımızı ciddi manada değiştirdik. Vatandaşımıza en iyi hizmeti vermek için, en iyisini sunmak için Elimizden geleni yapmaya gayret sarfediyoruz. Ben öncelikle çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum, geçen yıl gelen 3 makina bizlere karla mücadelede baya güçlendirdi. Bu gelen 3 makinamız daha da gücümüze güç kattı. Hepinize hayırlı uğurlu olsun, sizler en iyisine layıksınız, İnşallah dahada yeni makinalarımızla gücümüze güç katmaya devam edeceğiz.”

Nalbant ve Yıldırım’ın konuşmaları, okunulan dua ve kurban kesiminin ardından yeni araçlar konvoy yapılarak tanıtımı yapıldı. Tören’e İl Genel Meclisi başkanı Serkan Yıldırım, İl Özel İdare Genel Sekreteri Halis Nalbant ve Özel İdare Personeli katıldı.

 

bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri

 

İL ÖZEL İDARESİ YENİ ARAÇLARINI KURBAN KESEREK HİZMETE SOKTU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin