İl Kültür ve Turizm Müdürü Bircan’dan Turizm Haftası mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürü Serkan Bircan, Turizm Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı.

Bircan, mesajında, tarihin, kültürün, doğal güzelliklerin ve sanatın her anının bir arada yaşanabileceği adeta bir harmoni olan Bilecik’in, bulunduğu kozmopolit ve stratejik konumu sayesinde yılda bir milyondan fazla yerli ve yabancı turistin uğrak noktalarından biri haline geldiğini belirtti.

Bilecik’in tarihi özelliği ve doğa güzellikleriyle yurt içi ve yurt dışından yıl içinde birçok konuğunu layıkıyla ağırlayarak isminden söz ettirdiğini ifade eden Bircan, “Son yıllarda gerçekleştirilen kamu ve özel sektör turizm yatırımları ile şehrimizin tarihi ve kültürel değerleri turizm ile harmanlanıyor. Gerek bakanlık belgeli turizm acentelerimiz, otellerimiz gerekse restoranlarımızın turizmde hedef kitleye hitap edecek kurumsal bir yapıya sahip olmaları önemli bir değer olarak görüyoruz ve bu amaçla hizmetlerinden dolayı kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

Serkan Bircan, Bilecik’in sahip olduğu zenginlikleri ekonomik değere dönüştürerek dünya çapında bir turizm markası yapmak amacıyla doğaya ve çevreye duyarlı bir anlayışla sürdürülebilir ve rekabetçi bir turizm stratejileri geliştirdiklerine değinerek, şunları kaydetti:

“Nitelikli turizm yatırımcılarımızı şehrimize yatırım yapmalarını bekliyoruz. Bu amaçla devletimiz başta olmak üzere yerel yönetimlerimiz, meslek odalarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve sektör temsilcilerimiz tarafından ilimizin turizm gelir pastasından daha fazla pay almasını sağlayacak yatırımları hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Aynı zamanda gerek ilimizde düzenlenen ulusal ve uluslararası etkinlikler ile gerekse de ülkemizde ve dünyada yapılan fuar ve organizasyonlar ile şehrimizin tanıtımını gerçekleştiriyoruz.”

İl Kültür ve Turizm Müdürü Bircan’dan Turizm Haftası mesajı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Ne gibi çalışma var başkanım 1299 bilecikte kurululan osmsnli kurulus yildonumu kullanılıyordu yoksa benmi bilmiyorum tanıtıma bak 1299 kulüp viyana kapılarına kadar 4 tane tv kanalı getir tanıtım bu işte tuyap fuarında gezmekle olmaz icraatlar lazım bilecige

    Cevapla
  2. Nasıl yatarak mi bir çalışma varmi tanıtılması için osmanli bilecikte kuruldu kaç defa 1299 coşkusu yaşadı nerde bilecik kultur ve turizmden anlayan birileri gelmesi lazım birilerinin adamı degil

    Cevapla
Bizi Takip Edin