İL BAŞKANI SERKAN YILDIRIM: ”TEŞKİLAT İŞİ GÖNÜL İŞİDİR, SEVDA İŞİDİR, DURMADAN, YORULMADAN, BIKMADAN MİLLETİMİZ İÇİN”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik İl Teşkilatı’nın 7. Olağan Kongresi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın telekonferansla katılımıyla gerçekleştirildi.

İstasyon Spor Salonu’nda düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı bağlantıyla katıldığı AK Parti Bilecik 7. Olağan İl Kongresine Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Milletvekili Selim Yağcı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve partililer katıldı.

İstasyon Spor Salonu’nda düzenlenen AK Parti Bilecik 7. Olağan İl Kongresi’nde yeni il başkanı seçilen Serkan Yıldırım, tarihi bir gün yaşadıklarını söyledi.

”Partimizin 7. Olağan İl Kongremize hoş geldiniz. Sizleri selamların en güzeli olan Allah’ın selamı ile salamlıyorum. Bu gün yine tarihi bir gün yaşıyoruz. Hep birlikte bu coşkuya ortak olmanızdan dolayı şükranlarımı sunuyorum.” ifadeleriyle konuşmasına başlayan Yıldırım, “Belki bugün salgın sebebiyle sayısal olarak aynı çoğunlukta bir arada değiliz fakat aynı ruhu yaşayan, aynı inanca ve aşka sahip, aynı heyecanı duyan binlerce ak sevdalı gönüldaşlarla birlikteyiz. Partimizin kendini yeniden tanımladığı ve kadrolarını tazelediği kurullardır. Yani Bizlerin düğün günleridir. Bu güzel günde Teşkilatımızla bir arada olmaktan onur ve gurur duyuyorum.

Demokrasiye, Ülkemize ve Milletimize hizmet için kurulan partimiz; en zor badireleri atlatıp bugünlere geldi, E muhtırası, Gezi olayları, 17-25 aralık, 15 Temmuz gibi bir daha yaşamak istemediğimiz zorlu süreçleri hep birlikte inancımız ve sevdamızla aştık, Kıymetli misafirler bizler Çok değerli bir davanın neferleriyiz bu yüzden aramızda küskünlük dargınlığa izin veremeyiz, Buradaki her bir arkadaşımın en büyük meselesi, sorumluluğunu üstlendiğimiz kutlu davaya hizmet etmek, şahsiyetimizle, siyasetimizle, duruşumuzla, icraatımızla milletimizin gönlünü kazanmaktır. Kıymetli dava arkadaşlarım Teşkilat işi gönül işidir, Sevda işidir, durmadan, yorulmadan, bıkmadan Cumhurbaşkanımızın izinden; milletimiz için koşma işidir. Bu dava başka bir dava o yüzden Dille söylemek yetmez kalpten olacağız.

Her zaman söylediğimiz gibi, AK Parti milletimiz tarafından kurulmuş ve bugüne kadar da milletimizin desteği, duası sayesinde bu günlere gelmiş bir partidir. Bizim Rabbimizden başka yönelecek hiçbir mabudumuz, milletimizden başka yaslanacak hiçbir dayanağımız yoktur. Hep birlikte bir olacağız iri olacağız diri olacağız hep birlikte Türkiye olacağız.

Gece-gündüz çalışıyoruz

Türkiye’mizin Büyümesi, güçlenmesi, her alanda hedeflerimize doğru ilerlemesi için gece-gündüz çalışıyoruz, Milletimizden aldığımız güçle, teşkilatlarımızın desteğiyle, dostlarımızın hayır duasıyla durmak yok, yola devam, diyerek mücadeleyi sürdürüyoruz Dünya Liderimiz Sn Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın söylediği gibi öncelikle 2023 hedefine ulaşmak için, Cumhur ittifakının devamı ve selahiyeti için durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Toplumun her kesimini kucaklayan kadrolarımızla, hem 20 yıllık geçmişimize sahip çıkacak, hem de geleceğe yönelik hedeflerimizi bu teşkilat yapılarımızla yarınlara taşıyacağız.
Bizler; gecesini gündüzüne katan, cesur, kararlı ve yürekli bir Genel Başkan ile birlikte çalışıyoruz. Ülkesi ve milleti için durmaksızın mücadele eden, ümmetin derdiyle dertlenen, mazlumların sesi olan liderimizle, Recep Tayyip Erdoğan ile yol yürümek bizim için bir şeref ve onur vesilesidir. Siyasette var olmanın en büyük motivasyon kaynağıdır.

Ben buradan benden önce görev almış ve görevini layıkıyla ifa etmiş Fikret Başkan ve Önceki dönem il – ilçe başkan ve yönetimlerine verdiği emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Tabi unutmadan Cumhurbaşkanımızın dilinden hiç düşürmediği partimizin de Cefakar Kahramanları olan Kadın kollarımızdan bahsetmeden geçmek elde değildir. Gerek teşkilat çalışmalarında gerek ise seçimlerde, gece gündüz demeden cumhurbaşkanımızın övgüsüne mazhar olmuş kadın kollarımıza sahibiz. Hepsine şükranlarımı sunuyorum. Ve gelelim milli şairimizin bahsettiği asımın nesli diyordum ya. Nesilmiş gerçek, İşte çiğnetmedi namusunu çiğnetmeyecek olan gençliğe sahip olduğumuz için ne kadar gurur duysak azdır. Hepsinin alınlarından öpüyorum teşekkür ediyorum. Sözlerimi çok fazla uzatmadan sözü; sözün sahiplerine bırakmak istiyorum Hepinizi Allaha emanet ediyorum. ” diye konuştu.

İL BAŞKANI SERKAN YILDIRIM: ”TEŞKİLAT İŞİ GÖNÜL İŞİDİR, SEVDA İŞİDİR, DURMADAN, YORULMADAN, BIKMADAN MİLLETİMİZ İÇİN”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin