İHH BİLECİK ŞUBESİ HAİN TERÖR SALDIRISINI KINADI!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Bilecik Şube Başkanı Şemsettin Yıldırım, geçtiğimiz gün Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde 10 askerimiz ile 8 vatandaşımız hayatını kaybettiği, 11’i asker 27 kişinin yaralandığı bomba yüklü araçla gerçekleştirilen terör saldırısını kınadı.

dsc_0200

Yıldırım, “40 yıldan bu yana ateist bir yapısıyla inançlı bölge halkına racon kesen, bölge insanının çocuklarını, kızlarını dağa kaçırmak suretiyle kendisine elaman temin eden eli kanlı terör örgütü en son yaptığı bu saldırıyla yine kirli ve vahşi yüzünü gösterdi.” dedi.

 

Irak, Suriye, Doğu ve Güneydoğuda oynanan hain oyunun perde arkasını görmek için Haleb’e, Yemen’e ve Musul’a bakmak gerektiğinin altını çizen Yıldırım, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

 

Bizim milletimizin basireti de feraseti de yüksektir. Milletimiz çok iyi biliyor ki bu hain Terör örgütünün maksadı o bölgeyi Anglosiyonist düşünceye satmaktır. Dün İrak’ ta ve Suriye’ de bugün doğu ve güneydoğuda oynanan hain oyunun perde arkasını görmek istiyorsanız Haleb’ e bakın. Yemen’ e bakın, Musul’ a bakın. Uluslarası bazı güçlerden aldığı maaşla çalışan hain terör örgütünün asıl maksadı asla bölge insanının huzuru ve refahı değildir. Yardım dağıtan genç bir çocuğu Yasin Börü’ yü acımasızca şehid eden bu PKK zihniyeti, aslında bölge insanın inancını yaşamasına da müsaade etmiyor.

dsc_0204

Maşa Terör örgütü PKK, 40 yıldır uğraştı, fakat bölge insanını devlete isyan ettiremedi. Çünkü bölge insanı inançlara saygılıdır. PKK ise zaten lenist Marksist yani inançsız bic örgüttür. Hendek siyasetini güdenler de bu terör örgütüne destek verenler de iyi bilsinler ki bu topraklarda bu güttükleri hain siyasetin asla bir karşılığı yoktur. Hem bölge halkından hem de devletimizden gereken cevabı da alacaklardır. FETÖcülerin başına gelenler yarın APOcuların başına geldiğinde, bunların ağa babaları da bunları kurtaramayacaktır. Bizler, birliğimizi ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece inşaallah bu hainler asla galiz emellerine ulaşamayacaklardır. Bunun için hiçbir kimsenin karnından konuşmamasını, konuşanın da şühedanın ruhları incitecek söylemlerden ve davranışlardan uzak durmasını tavsiye ediyoruz.

 

Hain ve maşa Terör örgütü PKK’ nın, Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde askeri kontrol noktasına bomba yüklü araçla saldırı düzenlenmesi sonucu şehit olan vatan kahramanlarına Allah’tan rahmet, aileleleri ve yakınlarına sabrı cemil diliyorum.

 

İHH BİLECİK ŞUBESİ HAİN TERÖR SALDIRISINI KINADI!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Başkanım yine eğip bükmeden çakmış.Allah razı olsun

    Cevapla
  2. vallahi reis, kitabın yine ortasından konuşmuş.Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak.ağababalarınıda alıp gelsinler.

    Cevapla
Bizi Takip Edin