Hüseyin Korkman Mazbatasını Aldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Memleket Partisi Bilecik İl Başkanı Hüseyin Korkman, mazbatasını aldı.

21 Ağustos 2021 tarihinde Memleket Partisi İl Başkanlığı binasında gerçekleşen kongrede, katılan tüm delegelerin oyunu alarak İl Başkanı seçilen Memleket Partisi Bilecik Kurucu İl Başkanı Hüseyin Korkman, mazbatasını aldı.

Mazbatasını alan Başkan Korkman, Merkez İlçe Seçim Kurulu önünde yaptığı açıklamada, Atatürk ile sorunu olmayan herkesin Memleket Partisinde yerinin olduğuna dikkat çekti.

Bilecik’le ilgili mesajlar veren Başkan Korkman, “Hiçbir kimse kendisini buranın sahibi gibi hissetmesin, böyle bir şeye müsaade etmeyeceğiz, yapılan her türlü yanlışı da doğruyu da gündeme taşıyacağız” diyerek açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

Memleket partisi partileşme sürecine girdikten sonra görev bize tevdi edildi ve bu görevle birlikte Öncelikle ilde örgütlenmeyi sağladık daha sonra da seçimlere katılabilmek için yasal zorunluluk olarak örgütlenmeye gittik. 3 ilçemizde örgütlenme yapıldı. Kongreleri yapıldı. geçtiğimiz Cumartesi günü de il kongremizi tamamladık ve mazbatamızı aldık.

Yasal olarak seçilmiş bir yönetim oluştu. 18 Eylül’de de kurultayımızı yaptıktan sonra partimizin örgütlenmesi bitmiş olacak ve daha sonra da diğer ilçelerimizi de kurmuş olacağız. İlçeleri de tamamladıktan sonra hızlı bir şekilde siyaset yaşamında varlık olmaya devam edeceğiz ve çok daha siyasal anlamda çalışmalar yapılacak. Yeni bir umut, yeni bir yol olarak çıktık. Mevcut partilerde sıkışmış olan, kimsenin oy vermeyeceği insanları hedef olarak partimize kazandıracağız.

Buradaki en önemli kriterlerimiz Atatürk ilkelerine aykırı düşmeyecektir. Doğaya saygılı olacaktır, her türlü ayrımcılığı reddedecektir. Çalışmalar çerçevesinde Türkiye’de hızlı bir şekilde gündem olmaya devam edeceğiz. Yeni bir alternatif olarak ortaya çıktık, zorunluluktan kurulan bir partiyiz. Hiç kimse kendini tatmin etmek için bir parti kurmamış, zorunlu olduğu için bütün Atatürkçüler dışlandığı için böyle bir parti kuruldu ve bütün Atatürkçüleri, gençleri bu partiye bekliyoruz.

Atatürk ile sorunu olmayan herkesi partimizde yer alacaktır ve çok demokratik bir tüzük olduğu için de bütün üyelerin benim kadar, genel başkan kadar sözü vardır, konuşabilecektir, demokrasiye katkı vereceklerdir. Şimdi  şunu da söylemek istiyorum; hiç kimse kendilerini buranın sahibi gibi hissetmesin, böyle bir şeye de müsaade etmeyeceğiz daha sonra yapılan her türlü yanlışlığı gündeme taşıyacağız, yanlışlığın ötesinde iyi olan şeyleri de gündeme taşıyacağız. Çünkü bizim ilkelerimiz çerçevesinde doğruya doğru, yanlışa yanlış demek var.

Genel başkanımız Bilecik’e gelecek. Kongreden sonra düşündük, bir program yapıp kendisinin de uygun olduğu bir tarihte gelecek. Kendisi Bilecik’e çok önem veriyor. Programı uyarsa 30 Ağustos tarihini düşündük, uymazsa başka bir tarih planlayacağız.

Hüseyin Korkman Mazbatasını Aldı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin