HİLAL COŞGUN ZARA’NIN KONUĞU OLDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Her cuma TRT Müzik’te yayınlanan Sonsuz Şarkı’nın bu haftaki konuğu Hilal Coşgun oldu.



Bilecik’in sesi ve parlayan yıldızı Hilal Coşgun, TRT Müzik kanalının en çok izlenen müzik programı olan ‘Sonsuz Şarkı’da çok sevilen bir ikiliyi oluşturan sanatçı Zara ve klarnet üstadı Serkan Çağrı’nın bu haftaki konuğu oldu.

 

HİLAL COŞGUN ZARA’NIN KONUĞU OLDU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Tebrik ediyorum Hilal kardeşim her şeye rağmen efendiliğinle ve saygınlığınla zara’ ya bence çok güzel bir terbiye dersi verdin. Seni oraya çıkaran kişi seni bence asla eleştirmemeliydi. En sonunda elinle yüzünü dokunman senin ne kadar kırıldığını anlamama yaradı. Sana orada övücü güzel sözler sarf ederken birde ders verir gibi ukalalık yapması hiç de doğru olmadı. Ama sesin çok güzeldi. Birde Bilecik türküsü okusaydın üstüne bal kaymak olacaktı. Sahneye çağırış ayrı bir olay seni sanki kovalar gibi göndermeleri ayrı bir olay. Ama şu var ki seni orada görmek beni çok gururlandırdı. Zara’nın yaptığı hiç yakışık almadı. Sen onu geçeceksin ben buna inanıyorum. Zaten oda bunu gördüğü için seni programda kısa tuttu bunu da görüyorum. Allah yolunu açık etsin kardeşim.

    Cevapla
  2. Hilal kardeşim önün açık ALLAH utandırmasın .Zara hanım bu uyarıyı ekran arkasında illa görüşmüşlerdir orada yapsaydı hem Hilal kardeşimizi utandırmamış hem daha hoş olurdu. Hemşerin olarak grur duydum. Allah bu hanım efendiliğini ve duruşunu bozmasın.Gönderme şeklide hiç hoş olmamış.

    Cevapla
Bizi Takip Edin