HENTBOLCULAR İDDİALI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde ücretsiz olarak devam eden hentbol kurslarında geleceğin Hentbolcuları yetişiyor.

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan spor tesislerinde eğitimlerine devam eden sporcularımız, alanında uzman olan antrenörümüz eşliğinde haftanın 6 günü hentbol öğreniyor. Hentbol kursu Pazartesi- Çarşamba- Cuma- Cumartesi- Pazar günleri 17.00- 19.00 saatleri arasında Osmangazi Spor Salonunda Pazartesi günü ise 17.00-18.00 saatleri arasında Atatürk Spor Salonunda hentbol antrenörü İsmail AYNUR tarafından verilmektedir.

Osmangazi spor salonunda gerçekleştirilen kursları ziyaret eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan YILDIZ, sporcuları izleyerek antrenman sonrası sporcularla sohbet etti.

YILDIZ;
‘‘Hentbol İlimizde yeni yapılanmakta olan bir branş çok yakında hentbol branşı meyvelerini vermeye başlayacaktır buna canı gönülden inanıyorum her branşta olduğu gibi hentbolda da her konuda siz sporcularımıza destek olmaya hazırız, siz yeter ki çalışmalarınızı verimli bir şekilde sürdürün ve hocalarınızın vermiş olduğu eğitimleri, antrenmanları düzenli ve sıkı bir şekilde takip edin meyvelerini en kısa sürede alacağınıza inanıyorum’’ diyerek sporculara çalışmalarında başarılar diledi.





HENTBOLCULAR İDDİALI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin