HEM YÜZME ÖĞRENİYORLAR HEM DE SERİNLİYORLAR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük’te çeşitli branşlarda ve ücretsiz olarak açılan Yaz Spor Okulu bünyesindeki  yüzme etkinlikleri yoğun ilgi görüyor. Öğrenciler hem yüzme öğreniyor hem de bunaltıcı sıcaklarda havuzda serinliyorlar.

Bozüyük Belediyesi’nin Yaz Spor Okulları kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte organize ettiği yaz spor etkinlikleri öğrencilerin sportif faaliyetlere katılarak fiziksel performanslarını arttırmak, sağlıklı gelişmelerini ve bilmedikleri spor dallarında eğitim almalarını sağlamak ve yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmelerine yardımcı olmak amacıyla düzenleniyor.

Yüzme-Kursu-Devam-1-600x400

Bozüyük’te çeşitli branşlarda ve ücretsiz olarak açılan Yaz Spor Okulu bünyesindeki  yüzme etkinlikleri yoğun ilgi görüyor. Öğrenciler hem yüzme öğreniyor hem de bunaltıcı sıcaklarda havuzda serinliyorlar.

Bozüyük Belediyesi’nin Yaz Spor Okulları kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte organize ettiği yaz spor etkinlikleri öğrencilerin sportif faaliyetlere katılarak fiziksel performanslarını arttırmak, sağlıklı gelişmelerini ve bilmedikleri spor dallarında eğitim almalarını sağlamak ve yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmelerine yardımcı olmak amacıyla düzenleniyor. Yaz tatilini yüzme öğrenerek değerlendirmek isteyen kızlar ve erkekler olmak üzere yaklaşık 800 öğrencinin eğitim aldığı 25×13 metre ebatlarında 1,48 cm. derinliğe sahip tesiste 1 biyolog, 2 havuz suyu operatörü, 2 temizlik personeli, 2 cankurtaran ve 4 yüzme antrenörü görev yapıyor. Yüzme havuzlarının tabi olacağı sağlık esasları ve şartları hakkındaki yönetmelik maddelerine uygun şekilde işletilen Bozüyük Belediyesi Yüzme Havuzunun denetimleri ve havuz suyu analizleri düzenli olarak Sağlık Müdürlüğü yetkililerince yapılıyor. Tesis görevlilerince havuz suyuna ait parametreler dijital ölçüm cihazları ile gün boyu kontrol edilerek havuz suyu istenilen değerlerde tutuluyor. Her hafta Pazartesi günleri dinlendirilerek temizlik ve bakımı yapılan havuzda ısıtma sistemi sürekli çalıştırılarak havuz suyunun ısıtılması sağlanıyor.

Hafta içerisinde yüzme etkinliklerine katılan öğrencilere hizmet veren tesis Cumartesi günleri 10:00 – 19:00 saatleri arasında bayanlara, Pazar günü ise 10:00 – 19:00 saatleri arasında erkek vatandaşlarımıza hizmet veriyor. Ayrıca bu hafta sonundan itibaren yüzme havuzu ücreti havuz girişinde görevlendirilen tahsildarlar tarafından kesilecek makbuz karşılığı ile tahsil edilecek.

Yüzme-Kursu-Devam-2

Öğrencilerin Suyun altında çektirdiği, Bozüyük Belediyesi yazılı pankart da gözlerden kaçmadı..

HEM YÜZME ÖĞRENİYORLAR HEM DE SERİNLİYORLAR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin