Hem Ehliyetsiz Hem Alkollü Hemde Kablo Çaldı, Tutuklandılar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te ehliyetsiz, alkollü olarak araç kullanan ve telefon kablosu keserek hırsızlık olayına karıştığı iddia edilen 2 şüpheli tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Merkez İlçe Jandarma Komutanlığına yapılan ihbar ile Cumalı-Beyce köyleri yol ayrımında Türk Telekom firmasına ait telefon direğinin yarısının kırık olduğu, telefon kablolarının kesilmiş olduğu, bahse konu olay yerinden Bursa plakalı aracın Osmaneli ilçesi istikametine doğru seyrettiği, aracın hırsızlık olayında kullanılmış olabileceği ihbarı alındı.

Alınan ihbar üzerine 16(Bursa) plakalı araç Osmaneli İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince aynı gün içerisinde Osmaneli ilçesi sınırları içerisinde durduruldu.

Araç içerisinde bulunan E.Ş. ve İ.K. yapılan kontrol ve sorgulamalarında E.Ş. isimli şahsın ehliyetsiz ve alkollü olarak araç kullandığı tespit edildi ve şahsa 3071 TL cezai işlem uygulandı. E.Ş. ve İ.K. isimli şahıslar Vezirhan Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerine teslim edildi.

Kablo hırsızlığı meydana geldiği değerlendirilen bölgede Vezirhan Jandarma Karakol Komutanlığı ve Olay Yeri İnceleme ekiplerince yapılan incelemede yaklaşık 350 metre telefon kablosunun kesilmiş olduğu belirledi.

Kablo hırsızlığı olayı ile ilgili olarak yakalanan şüpheli şahıslar hakkında adli işlem başlatıldı ve E.Ş. ve İ.K. isimli şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevine teslim edildi.

Hem Ehliyetsiz Hem Alkollü Hemde Kablo Çaldı, Tutuklandılar!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. Sonuna Kadar Cezalarını Çeksinler .Bu vatandaşın Verdiği vergilerle Devletin emeğini çalanlara haram olsun . Teşekürler Jandarmamiz🙏

    Cevapla
  2. 5 Kasım 2020, 10:20

    Allah bep hırsızların

    Cevapla
Bizi Takip Edin