Hedefimiz Uluslararası Bir Üniversite Olmak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yükseköğretim Kurulu tarafından, “Mekanda Erişim” kategorisinde 116 üniversite arasında ikincilik verilen Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde sertifika ve bayrak teslim töreni gerçekleşti.

26 Ağustos Çarşamba günü üniversite senato odasında gerçekleşen törende, Rektör Prof. Dr. Şükrü Beydemir birim yetkililerine sertifika ve turuncu bayraklarını teslim etti.

Törende Fen Edebiyat Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İslami İlimler Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ile Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi yetkililerine sertifika ve bayrakları teslim edildi.

Ayrıca bu sürece yapmış oldukları katkılardan dolayı Engelli Öğrenciler Birim Koordinatörlüğü ile Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı’na da teşekkür belgeleri Rektör Prof. Dr. Beydemir tarafından verildi.

“Hedefimiz Uluslararası Bir Üniversite Olmak…”

Sertifika töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Beydemir, üniversitenin 116 üniversite arasında en çok bayrak almayı başaran ikinci üniversite olduğunu vurguladı.

Engelsiz Üniversite Projesi kapsamında engelli öğrencilerinin sosyal hayata katılımını kolaylaştırmak, eğitim olanaklarından daha kolay faydalanmalarına imkân tanımak için yapılan çalışmaların önemine dikkat çeken Rektör Prof. Dr. Beydemir, yapılan bu çalışmaların daha iyi bir noktaya gelmesi ve sürdürülebilir olmasının önemine değindi.

Üniversitenin uluslararası bir üniversite olma hedefine de değinen Rektör Prof. Dr. Beydemir, bu hedefler doğrultusunda gerek eğitim gerekse sosyo-kültürel alanlarda ekip anlayışı ile çalışmanın önemine dikkat çekti.

Hedefimiz Uluslararası Bir Üniversite Olmak
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin