“Hastanemiz en iyi hizmeti vermeye devam edecektir”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Erkan Arıkan’ı ziyaretinde, “Hastanemiz mevcut imkanlarla en iyi hizmeti vermeye devam edecektir” dedi.

Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Erkan Arıkan’ı makamında ziyaret eden Başkan Yıldırım, kendisi ile bir süre görüşerek sohbet etti. Başkan Yıldırım, görüşme sonrası yaptığı açıklamada , “Hastanemiz mevcut imkanlarla en iyi hizmeti vermeye devam edecektir. Bizim de en büyük arzumuz budur. Bilecik halkımıza hizmet üretmek ve hastanemizi en kaliteli hale getirmek için başhekimimiz ile birlikte çalışacağız. Her zaman yanlarında destekçileri olacağız. Hastanemizde çalışan tüm personellerimiz ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar biz de her zaman destekçileri olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Yıldırım, ziyarette, Başhekim Arıkan’a kolaylıklar ve başarılar dileyerek hastaneden ayrıldı.

Öte yandan Başkan Yıldırım’a AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı eşlik etti.

   

“Hastanemiz en iyi hizmeti vermeye devam edecektir”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

6 Yorum

  1. 10 Ocak 2022, 14:30

    Onkoloji bölümü açılırsa sevininir kontrol için bursa yada Eskişehir’e gitmek zorundayız malesef

    Cevapla
  2. Nasıl araştırma hastanesi 4 saat ağrı çektim acil ilgisiz elleri ceplerinde 3 doktor neyin var deyip geçtiler saba8 de kedi isteğimle çıktım ve kendi doktoruma gittiğimde ince bağırsak ve gıda zehirlenmesi geçirdim mi söyledi araştırma sonuçlarda hiç birşey yok deyip 4saat ağırı çektim bu konuda gereken şikayetimi yapicam hastane iyimis insana değer yok

    Cevapla
  3. 10 Ocak 2022, 21:05

    Hastane personelinin genelinde (hepsini demiyorum) hastalara ve yakınlarına karşı yaygın bir empati noksanlığı var. İkincisi, kötü niyet olmasa bile bir davranış sorunu var. Sanki gelen hastalara lütufta bulunuluyormuş gibi bir tavır içinde herkes. Oysa orası sağlık hizmeti verilen bir yer, gelenler de sağlık hizmeti almaya geliyor. Durum sandıkları gibi değil yani. Acilen tüm hastane personeli branşlara göre yoğun bir hizmet içi eğitim ve denetim sürecinden geçmeliler. Yine söylemeden geçemeyeceğim, otopark sorunu ise kronikleşmiş durumda ve açıldığından beri bu konuda hiç bir adım atılmış değil.

    Cevapla
  4. 11 Ocak 2022, 14:32

    Randevu alabiliyozmu ondan haber ver.

    Cevapla
  5. 11 Ocak 2022, 16:26

    Lütfen bir endokrin doktoru gelsin artık eski hastane de bile.vardı yenide yok

    Cevapla
  6. İl Başkanı hastane başhekimini neden ziyaret eder?Canım Türkiyem.

    Cevapla
Bizi Takip Edin