Hastanede Yatan Tüm Hastalara Acil şifalar Diledi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik AK Parti Milletvekili Selim Yağcı, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikre Karabıyık birlikte Bozüyük AK Parti teşkilatı ile birlikte 4 Eylül Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek, hastanede tedavi gören hastaların, yakınlarının ve görevli personelin Ramazan Bayramını kutladı.

Bilecik AK Parti Milletvekili Selim Yağcı, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikre Karabıyık, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Yılmaz, Önceki Dönem Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İl Genel Meclis üyesi Mesut Çetin, AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Onur Karaman, birlikte Bozüyük Devlet Hastanesi’nin 4 Eylül binasındaki servislerde yatan hastaları tek tek ziyaret ederek hastalara “geçmiş olsun” dileklerini iletti.

 

Yaşlı hastalarla sohbet eden Milletvekili Selim Yağcı, sohbet ettiği hastalara sağlığın kıymeti hakkında açıklamalarda bulundu. Hastalara çeşitli konularda tavsiyelerde bulunan Selim Yağcı, hastaların çok iyi şartlarda bakım ve tedavi gördüğünü kaydetti.

 

 

Devletin ve hükümetin her alanda olduğu gibi sağlık konusunda da vatandaşın yanında olduğunu dile getiren İl Başkanı Karabıyık, vatandaşların ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduğunu sözlerine ekledi.

Hastanede Yatan Tüm Hastalara Acil şifalar Diledi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. Saglik konusunda hükümete laf söyleyen vicdansızdir

    Cevapla
    • 9 Haziran 2019, 12:00

      saglık mı bir hastaneye gidin bakalım hepsi pratisyen acemi erler gibi dogru durust doktor yok en işi bilmez insanlar hep burda dunyadan haberiniz yok bina yapmıssın içi boş neye yarar

      Cevapla
  2. GERÇEK VEKİL HALKIN ADAMI MASADA UYUYAN DEĞİLHALKI İÇİN ÇALIŞAN

    Cevapla
Bizi Takip Edin