Hasır Sepet Kullanım Alanları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Depolama ve dekorasyon araçlarından olan hasır sepet sayesinde fazlalıkları şık bir şekilde depolayabilirsiniz. Hasır sepetler jüt ya da deniz sazı gibi malzemelerden örülerek yapılır. Bu nedenle sepetler oldukça hafiftir ve her yerde kolaylıkla kullanılabilir. Kare, dikdörtgen, yuvarlak ya da kulplu sepet gibi pek çok çeşidi vardır. Her modelin de kendi içinde boyutları olduğu unutulmamalıdır.

Katlanır sepetler sayesinde sepet boş olduğu zaman katlayarak kaldırmanız mümkündür. Tekli olarak ya da ikili üçlü setler halinde sepetleri almak mümkündür. İhtiyacınıza göre bu şekilde seçim yapabilirsiniz.

Hasır sepetlerin temel kullanım alanı depolama içindir. İsterseniz kapaklı modeller seçerek kutuların tozdan korunmasını da sağlayabilirsiniz. Bu şekilde çok sayıda sepeti raflara döşeyerek dekorasyona da katkı sunarsınız. Çocuk odası, yatak odası, mutfak, banyo, vestiyer ya da TV ünitesi gibi her yerde kullanıma uygundur. Nerede ihtiyacınız varsa orada kullanabilirsiniz.

Siz de tüm hasır sepet modelleri için https://www.madamecoco.com/dekoratif-sepet-ve-kutular/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Hasır Çiçek Sepetleri

Son dönemlerde hasır sepet modelleri saksı altlığı olarak çokça kullanılmaktadır. Yemyeşil çiçeklerin sıradan saksılar yerine hasır sepetlerdeki görünümü çok daha şıktır. Bu nedenle saksılar bu sepetlerin içine geçirilir ve saksı dekoratif bir şekilde saklanmış olur. Doğal dokuma hasır sepetler bitkilerinizi olduğundan çok daha güzel gösterecektir.

Hasır sepet boy boy olduğu için saksılarınız için en uygun olan boyu tercih edebilirsiniz. Hasır sepetleri yere koyabileceğiniz gibi çiçekliklere de koyabilirsiniz.

 

Hasır Sepet Kullanım Alanları
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin