Hani Halkın Yanındaydın Neden Sessiz Kaldın?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te ulaşım ücretlerine yapılan zammı öğrenciler sosyal medyada büyük tepki gösterirken bir tepkide AK Parti’den geldi.Özellikle Twitter ve İnstagram’da ulaşım ücretlerine tepkisini dile getiren öğrencilere bir destekte Bilecik AK Parti’den geldi.

Diğer şehirlere göre, Bilecik’te yolcu taşıma güzergâhları çok kısadır. Buna rağmen, Bilecikli hemşehrilerimiz, İstanbul’daki ulaşım ücretleriyle aynı ücreti ödemektedir.

 

Belediye Başkanımız Neden Sessiz?

AK Parti İlçe Başkanı Nail Öztürk, “31 Mart seçimlerinden önce her fırsatta Bilecik halkının yanında olacağını söyleyen Belediye Başkanımız Semih Şahin, yapılan son dolmuş zamlarında neden sessiz kaldığını merak ediyoruz?” dedi.


Hani Halkın Yanındaydın Neden Sessiz Kaldın?
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

25 Yorum

  1. 30 Temmuz 2019, 20:18

    ihaleyi alan şöför tuttu,sonra kazanmıyır,sen işinin başına geç önce,ihaleyide işi minübüsçülük olana verin parası olana değil.

    Cevapla
    • sanamı sorcak ekmek veriyor işte bunun zamla ne alakası var çalıştdırdığı isdidam sağladığı adamda evine ekmel götürüyor hee kendi çalışsın hiç zaö gelmesin sadece dolmuşamı geldi zam?

      Cevapla
  2. 30 Temmuz 2019, 20:24

    Dolmuş zamları belediye ile ılgili değildir. Siz mazot zamlarına elektrik zamanlarına doğalgaz zamlarına işsizliğe hayat pahalılığına soğana gelen zamlara ,gübreye,tohuma,müze isletmeciliginin Israillilere satılmasına,kredi faizlerinin yükselmesine,yaşanan adaletsizliklere ,emekliye verilen %5 zamlara NEDEN GIK DEMIYORSUNUZ?Siz halkın yanında degilmisiniz,çıkın bir sefer de siz bu hayat pahalılığı için bır miting yapın önce ben katılacağım.

    Cevapla
  3. 30 Temmuz 2019, 20:43

    Ayrıca Semih Şahin sizin askerlik arkadaşınız mı? Hitabet şeklinizi gözden geçirirseniz ilçe başkanı makamınıza daha çok yakışacaktır

    Cevapla
  4. 31 Temmuz 2019, 08:12

    O üniversite öğrencileri cafelerde çaya 5 lira kahveye 10 lira vermeyi biliyorlar ama minibüs esnafının ne kadar vergi ödediğini ne kadar belge parası ödediğini ve ne kadar yakıt yaktığını biliyorlar mı acaba.1 tane öğrenci çıkıp bunun 1 yıllık maliyetini yazsın bu yorumun altına…

    Cevapla
    • 5 km’lik mesafeye 2 tl verilen başka bir yer göster bakalım tutturmuşsunuz mazot vergi parası falan gel senle günde binen kişi sayısına göre aylık kazanç hesabı yapalım,kazanılan parayı görünce ağzın açık kalır ?

      Cevapla
      • 31 Temmuz 2019, 11:44

        Biz tutturmadık mazot vergi diye bunlar olan şeyler.Tutturmuşunuz diyerek basite aldığın şey en önemli gider kalemi.O bindiğin minibüsler ne masraf açıyor sen biliyor musun.Yap hesabı bekliyorum.Cafelerde ödediğiniz çay ve kahve paralarının tutarı ilgili de hesap yap istersen.

        Cevapla
      • günde 1000 kişimi ben yövmiyeci olarak çalıştım eköel yidim sana yemin ederim eğer günde 1000. kişi biniyosa bu arabaya ıspatla sen bunu senin ayaklarının altını öpücem ama öle değilse sen öpüceksin eleştiri yaparken araştır önce.

        Cevapla
  5. 31 Temmuz 2019, 11:48

    Nail Bey selim yağcı döneminde hiç zam yapılmadı herhalde

    Cevapla
  6. zammı belediye yapmıyor demekle algı yapmayalım biliyorsunuz belediye istemediği takdirde zam yapmaz
    seçim öncesi semih başkan verdiği sözleri yerine getiriyor olay bu kadar öğrencileri düşünün biraz da yurdun çeşitli yerlerinden buraya geliyoruz kıt kanaat geçiniyoruz biraz da insaf

    Cevapla
    • binme işine gelmiyosa sadece dolmuşamı zam geliyor ayrıca araştır zammı şöföfler odasına talep ediliyor esnaf kefalet zammı onaylıyor yani belediye zammı vermediği için bu yola başvuruluyor.

      Cevapla
    • 31 Temmuz 2019, 13:57

      sen şimdi diyorsun ki hiç birşeye zam olmadı (yakıt vergi belge ücreti vs.) ve buna rağmen belediye canı sıkıldı zam yapayım dedi dimi bide üstüne biz algı yapıyoruz.ne yapsınlar 1 liraya mı taşısınlar evet bende isterim 1 lira olsun ama mazotta 2 lira olsun.

      Cevapla
  7. 31 Temmuz 2019, 14:19

    İstanbulda anadoludan avrupa yakasına 3 tl bizde çarşıdan kültür merkezine 2500 tl yazık ya vermeyin bunlara para gidin yaya terbiyesiz herifler yolacak adam arıyorlar

    Cevapla
    • 31 Temmuz 2019, 15:50

      Terbiyesiz diye minibüs esnafına mı diyorsun.Mazotu alırken kim kimi yoluyor peki Akaryakıt zamlarında da aynı tepkiyi verin. İstanbulla bileciği kıyas yapıyorsun daha ne diyeyim.Uzun yola daha ucuzuda var istanbulda 500T bin git heryere.

      Cevapla
    • gel ben sana terbiyeyi öretiyim cahil senin örnek gösterdiğin şehirle burası birmi orda indi bindi kaç kişi sen binme yoksa yolarım seni.

      Cevapla
  8. YAPILAN ZAM ÇOK TALEBE 1,75 TL YETİŞKİN 2,25 TL,GÖLET,YENİ OTOGAR 3,TL OLABİLİRDİ EN ÇOK DOLMUŞU ÖĞRENCİ KULLANIR.BELEDİYEEKMEKÇİ YE VERDİ DOLMUŞÇUYA VERDİ OLAN VATANDAŞ A OLDU

    Cevapla
  9. Belediye başkanı pelitözü göl parkı paralı yapmaya çalıştı tepkilerden dolayı geri adım attı, havuzu 13 liradan 25 lira yaptı havuza giden yok ,konser veriliyor 25 lira vatandaş gidemiyor,en yenisi minibüslere zam yaptı , halkın içinde oldugu toplumu ilgilendiren bütün konularda zam zam zam 4 aydaki icraatler bunlar hee birde para yok ama 80 kişiyi belediyeye alıyor başkan icraatten uzakk.
    Cumhuriyet zam partisi iş başında…

    Cevapla
    • sana kalda herşeyi bedava yapıcak başkan aloştınız dimi makarnalara ulen hep beleş beleş nereye kadar paran yoksa çalış ramazanda 1 ay boyunca hep beleşti gideydin çalışmadan kim kime veriyor para bazen ücretli olur konserler bazen ücretli olur bu sadece Bilecikte değil heryerde böyle araştır.

      Cevapla
  10. Hergün arayın ayakta yolcu alıyorlar diye trafikpolisini

    Cevapla
    • sen ara ama bir gün o milletin ekmeğiyle oynadın diye kesilen cezaları şöför ödüyor onlardan aldığın ahı kolay kolay hesabını veremeessin sen ara ben aramam.

      Cevapla
  11. Osmaneli ile Bilecik arası da 35 km. Yol ücreti 10 tl bu da pahalı ve resmen soygun.Kimsenin de tepki gösterdiği yok,vatandaş memnun galiba:)

    Cevapla
  12. Belediye çok güzel yapıyor. zam zam zam. . .

    Cevapla
  13. 2 Ağustos 2019, 11:11

    Daha durun bakalım bu bişe değil daha ne baharları görücezz :) :) :D Eğerki bilecik bi 5 yıl daha gerilemesse iyidir….

    Cevapla
Bizi Takip Edin