HALK OYUNLARI İL SEÇMELERİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu (THOF) 2016 yılı faaliyet programı kapsamında kulüpler arası halk oyunları il seçmeleri gerçekleştirildi.

bilecik haberleri

   Bilecik Atatürk Spor Salonu’nda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen yarışmaya, il genelinden 2 kulüp ve 30 sporcu katıldı.

 

   Yarışmaya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Bilecik İl Temsilcisi Şener Öner, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından atanan 4 İlden 8 Yarışma Hakemi, sporcular ve sporcu velileri katıldı.

 

   Yarışma, geleneksel düzenlemeli ve geleneksel düzenlemesiz olmak üzere büyükler ve gençler kategorisinde gerçekleştirildi. Dereceye giren kulüpler 14-15 Mayıs 2016 tarihinde Ankara’da düzenlenecek olan grup müsabakalarında ilimizi temsil edeceklerdir.

  Kulüpler Arası Halk Oyunları İl Seçmelerinde derece alan kulüpler aşağıdaki gibidir;

  *Büyükler Kategorisinde Gençlik Spor Kulübü birinci olmuştur.

  *Gençler Kategorisinde 1308 Osmaneli Belediye Spor Kulübü birinci olmuştur.

Dereceye giren kulüplere madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız takdim ederek Ankara’da düzenlenecek olan grup müsabakaları için başarılar diledi.

  


bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri

HALK OYUNLARI İL SEÇMELERİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin