HALİL ELDEMİR HEMŞEHRİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik il genelinde 620 sandığın hepsi açılırken, AK Parti 61.338 toplam oy ile %46,3’lük bir dilime ulaşarak Bilecik’te birinci parti çıktı.

DSC_0505

Seçimlerden sonra sosyal medya üzerinden açıklama yapan Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, “Aziz milletimize ve tüm Bilecikli hemşehrililerime çok teşekkür ederim” dedi.

Halil Eldemir Sosyal Medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Değerli hemşehrilerim kıymetli dava arkadaşlarım, Milletimizle birlikte kazandığımız,1 Kasım tarihi zafer gecemizde emeği geçen, il-ilçe başkanları ve yöneticilerimize, belediye başkanlarımıza, il genel ve belediye meclis üyelerimize, il ve ilçe kadın kolları başkanlarımıza ve değerli yönetimlerimize, il ve ilçe gençlik kolları başkanlarımıza ve değerli yönetimlerine, mahalle ve köy başkanlarımıza ve yönetimlerine, sandık kurul üyelerimize, müşahitlerimize, aynı zamanda seçim sonuçlarını sisteme giren kardeşlerimize, aziz milletimize ve tüm Bilecikli hemşehrililerime çok teşekkür ederim Allah razı olsun.

TEK BAŞINA İŞ BAŞINA DEDİĞİNİZ İÇİN SİZLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Seçim sonuçlarının açıklanması ile yapılan kutlamaların ardından Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara seslenen AK Parti Milletvekili Halil Eldemir, “İktidara gelmemiz ile birlikte sorumlulumuzda arttı, bugün bize verdiğiniz destek için hepinize teşekkür ediyorum. Tek başına iş başına dediğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Şehitlerimizin kanını yerde bırakmadığınız için size teşekkür ediyorum. Bizlerin dışında tercih kullanmış hemşerilerim, hepinizi yürekten selamlıyorum. Çünkü bi dedik ki, hepimiz biriz, hepimiz Türkiye’yiz. Çok güzel bir noktaya geldik ama çok büyük bir sorumluluk bizlere düşüyor. Sadece hemşerilerimize, Türkiye’ye değil bunun yanında dünyanın dört bir yanındaki mazlumlara karşı da sorumluluğumuz artmış durumda” dedi.

HALİL ELDEMİR HEMŞEHRİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin