HALİL ELDEMİR: GECE YARISI SAAT 01:15

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir’in, sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı mesaj ilgi odağı oldu.

Sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı mesajı ilgi odağı olan AK Parti Bilecik milletvekili Halil Eldemir, paylaştığı 2 fotoğraf ile Gece yarısı saat 01:15 sıralarında AK Parti Milletvekillerinin tam kadro TBMM’de olduğunu ancak muhalefet sıralarının boş olduğunu belirtti.

Muhalefet partilerinin yayınlanan bu mesaja vereceği cevap şimdiden merak konusu olurken, Eldemir’in sosyal medya üzerinden yayınladığı mesaj ise şöyle;

Gece yarısı saat 01.15

Muhalefet ve iktidar sıralarının fotoğrafları.
Ak Parti Milletvekilleri Milletimizden aldığı emanetin hakkını vermek için tam kadro TBMM de çalışıyor. Boş muhalefet sıralarını Milletimizin takdirine sunuyorum.

eldemir1

HALİL ELDEMİR: GECE YARISI SAAT 01:15
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Onlar konuşur biz yaparız, Onlar yatar biz ayaktayız, onlar gezer biz çalışırız, onlar vatanı, milleti sevdiğini sanır, bizler ölümüne severiz.Onlar zalimin yanında biz mazlumun yanında zalimin karşısında yer alırız. Köprüler, yollar, barajlar yaparız, onlar önce engel olmaya çalışır, sonra bizden daha çok kullanırlar.Huyları hiç değişmez.

    Cevapla
  2. İşleyen demir ışıldarmış.Muhalefet Milletvekilleri Meclis salonuna geliyorlarda ne yapıyorlar zaten her şeye hayır demek için varlar.Bu ülke ayakları üzerinde duruyorsa ülkesi için çalışan milletvekilleri sayesinde.Chp ve Mhp partilerinin içlerinde çatırdamalar var kendilerini bir düzene koyamayanların bu ülke için yapacakları ne var ki.Allah iktidara zeval vermesin dört bir yanımız ve hatta içimizde düşmanlar pusuda bekliyorlar.Gün milli olma günü gerçek vatanseverlik,milliyetçilik böyle günlerde belli olur.

    Cevapla
Bizi Takip Edin