HALİL ELDEMİR, BİLECİK’TE SAĞLIK ALANINDA YAPILAN ÇALIŞMALARI ANLATTI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz gün İstanbul Milletvekili, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Harun Karaca’nın katılımıyla Şeyh Edebali Kültür ve Kongre merkezinde Ak Parti Bilecik il danışma meclisi toplantısı yapıldı.

 

dsc_0569

 

SAĞLIK ALANINDA YAPILAN ÇALIŞMALARI ANLATTI

Yapılan toplantıda 2015-2016 yılları arasında gerçekleştirilen proje ve icraatların bulunduğu sunumu yapan ve yaptığı sunumda Sağlık yatırımları anlanında 2017 yılını çok önemli bir yıl olarak nitelendiren AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Sağlık alanında yapılan çalışmalar ile ilgili verdiği sunumda, geçtiğimiz günlerde inşaat ihalesi belli olan ve Yenişehir yol sapağına yapılması planlanan 250 yataklı yeni hastane ile ilgili olarak “Şu anda inşa edilen en modern hastane olacak” ifadelerini kullandı.

 

 

Eldemir  sağlık alanında Bilecik’te yapılan çalışmalar ile ilgili yaptığı sunumda şu ifadeleri kullandı:

 

ÇOK CİDDİ YATIRIMLAR YAPILDI

Bir taraftan Bilecik’te şuan 112 Sağlık Merkezimiz tamamlandı, bir taraftan Osmaneli ve Söğüt’te diyaliz merkezi açtık, İl genelinde de sağlık yatırımlarıyla alakalı gerek hastanelerin donatımı, Bilgisayar teknolojileri, ekipman alımı, tıbbi cihaz alımı noktasında da çok ciddi yatırımlar yapıldı.

 

dsc_0568

 

GEÇİCİ OLARAK YAPIYORUZ

Şehrimizdeki en büyük problemlerden biri olan yoğun bakım yatak sayısı ile alakalı olarak da şu anda birinci ve ikinci basamak yoğun bakım ünitesi olarak 10 tane ilave ediyoruz. Bunu geçici olarak yapıyoruz çünkü nasip olursa önümüzdeki günlerde yeni hastane inşaatımız başlamış olacak.

 

ÖDENEKLERİ AYRILDI, ÖZEL İDARE KASASINDA

Söğüt’te toplum sağlığı merkezi, aile sağlığı merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri, Bozüyük’te Aile Sağlığı merkezi, yeni pazar devlet hastanesi Ek binası, Osmaneli TopluM sağlığı merkezi şu anda yatırım programlarımızda. Ödenekleri ayrılmıştır, özel idaremizin kasasına gelmiştir. İhaleleri tamamlanıp milletimizin istifadesine sunulacak.

 

dsc_0572

 

2 NOKTADA HASTANE TALEBİMİZ VARDI

Yıllardır burada diğer partilerin siyasetçileri de çok polemik konusu yaptılar biz ısrarla sağlık alanında yapmış olduğumuz yenilikleri burada saatlerce konuşsak anlatamayız ama bizim 2 noktada hastane ile ilgili talebimiz vardı. Bunlardan bir tanesi Bilecik Devlet Hastanesi, diğeri ise Bozüyük Devlet Hastanesi.

 

SON DERECE GÜZEL BİR HASTANE OLACAK

Bilecik Devlet Hastanesi perşembe günü ihale ilan kurulunca ihale tarihi belli oldu. 13 aralık’ta nasip olursa ihale edilecek. 250 yataklı ve son derece güzel bir hastane olacak. Belki şuanda projeleri de bizim burada sağlıkta ki bürokrat arkadaşlarımız ve Ankara’da üzerinde çok çalışma yapıldı.

 

dsc_0583

 

İNŞA EDİLEN EN MODERN HASTANE OLACAK

İddialı bir şekilde söyleyebilirim; Şu anda inşa edilen en modern hastane olacak. Diğer taraftan da aynı şekilde 4 noktada devam eden sağlık hizmetlerini tek çatı altına toplayacağız. Bunlar yatırım programına alındı, mimari projeleri bitti, önümüzdeki günlerde de diğer uygulamaların projeleri yapılacak inşallah 2017’nin ortalarında bu da ihale edilmiş olur. Yatırım programında olduğu için rahat konuşuyoruz.


İLGİLİ HABERLER:


dsc_0581

HALİL ELDEMİR, BİLECİK’TE SAĞLIK ALANINDA YAPILAN ÇALIŞMALARI ANLATTI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin