Haber228’i Ziyaret Eden Emin Polyester’den “En Anlamlı Hediye”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te faaliyet gösteren Emin Polyester sahiplerinden Reyhan Vural’ın eşi Emin Vural, Haber228 Ofisimizi ziyaret etti.

Haber 228 sahipleri Ali Osman Çelikal ve Uğur Baklacı ile bir süre görüşen Vural işletmeye ait bilgiler vererek sektöre ait bilgi ve birikimlerini paylaşırken, kendi tasarımları olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ait eseri de bizlere hediye etti.

Bilecik’te girişimcilik kursunda yolları kesişen Reyhan Vural ve Sena Altınuzun isimli iki kadın girişimci, KOSGEB’den aldıkları destekle Gülümbe Köyünde kurdukları “Emin Polyester” adlı polyester atölyesinde her biri diğerinden güzel biblo, saat, saksı gibi dekoratif eşyalar üretiyor.

3 Boyutlu yazıcıda kendilerinin tasarladıkları ürünleri boyayarak birer sanat eserine dönüştüren Vural ve Altınuzun, ayrıca bu eserlerin www.eminpolyester.com adlı internet sitesi üzerinden de perakende satışını gerçekleştiriyor.

Diğer yandan, ziyareti esnasında faaliyet alanları ve sektörle ilgili bilgiler de aktaran Emin Vural, Bilecik’i Kültür ve Turizm alanında tanıtımların yapıldığı magnet ve diğer materyallerin yanı sıra; atölyede yaptıkları ve kendi tasarımları olan Atatürk eseriyle de yaptıklarını dile getirdi.


İLGİLİ HABERLER:

Haber228’i Ziyaret Eden Emin Polyester’den “En Anlamlı Hediye”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin