Gururumuz Turgut Özen, Külliye’ye Davet Edildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde başlatılan “Okullardan Yarınlara” kampanyası kapsamında Türkiye genelinde 13 bin yeni okul yapılacağı belirtilirken, Türkiye’nin önemli sanayicileri ve İşadamlarının çağrıldığı yemekli toplantıya ilimizin önemli sanayicilerinden, Bilecik’in gururu Turgut Özen de davet edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesindeki “Okullardan Yarınlara” eğitime destek programı, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Sergi Salonu’nda yapıldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TARAFINDAN BİZZAT DAVET EDİLDİ

Programa Bilecik’ten, kültürel ve sosyal projelerinin yanı sıra özellikle eğitime verdiği destek ile her zaman kentin gelişmesi noktasında adımlar atmaktan çekinmeyen  sanayicimiz Turgut Özen de bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından davet edildi.

ERDOĞAN;” DİLEDİĞİ YERDE İSTER OKUL, İSTER OKUL”

Davetlilerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yemek yemelerinin ardından geniş çaplı toplantıların yapıldığı öğrenildi. Kampanyaya ilişkin konuşma gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan;  “imkanı olan her vatandaşımız sadaka-i cariye olarak dilediği yerde, ister derslik, ister okul şeklinde katkıyla bu kampanyaya iştirak edebilir”  ifadelerine yer verdiği kaydedildi.

KENDİSİ DE, EŞİ DE HAYIRSEVERLER…

Diğer yandan başta spor, eğitim, kültür ve sağlık alanlarında hayırsever kişiliği ile tanınan Turgut Özen ve eşi Nezihe Özen’in her yıl vergi rekortmenleri arasında ilk sıralarda bulundukları da biliniyor.

Gururumuz Turgut Özen, Külliye’ye Davet Edildi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin