GÖREVE BAŞLAMADAN İSTİFA ETTİ..

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Genel merkez tarafından atanan Merkez İlçe Başkanı Ali Tetik’in, görevlendirmeyi  parti merkezine verdiği dilekçe ile reddetti.



 

MHP Başkanlık Divanı’nın Bilecik İl Teşkilatı ve Merkez İlçe Teşkilatı’nı görevden alması ve yerine yeni atamalar yapması üzerine MHP Bilecik İl Başkanı Ahmet Gürses parti binasında basın açıklaması yaptı. Mevcut MHP İl Başkanı Ahmet Gürses’in yerine Bozüyük İlçe Başkanı Mehmet Karuk, mevcut Merkez İlçe Başkanı Mustafa Aydemir’in yerine ise Ali Tetik atandı. Ancak Ali Tetik, Merkez İlçe Başkanlığı görevini kabul etmeyerek istifa etti.

 
Konu ile alakalı olarak Parti binasında açıklama yapan Başkan Gürses: “Partimiz kapatılmış ve kurucular kurulu olarak il başkanlığına sayın Mehmt Karuk’un merkez ilçe başkanlığına da Ali Tetik’in kurucu başkan olarak görevlendirildiğini öğrendik. Ali Tetik ülkü ocaklarında yetişmiş bir kardeşimiz. Kendisinin böyle bir atamadan haberi olmadığını bu dönemde kesinllikle böyle bir görevi kabul etmediğini bildirerek kurucular kurulundan istifa ettiğini dilekçe olarak bize gönderdi.” dedi.

 

bilecik haberleri

GÖREVE BAŞLAMADAN İSTİFA ETTİ..
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin