GÖLPAZARI’NDA BU DA OLDU!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in Gölpazarı ilçesi’nin Çengeller köyünde yamaç paraşütü ile uçuş yapıldı.

Çengeller köyü muhtarı Mehmet Aysan, Hüseyin Can ve köy halkı’nın isteği üzerine Hasan dağı mevkiinde yamaç paraşütü ile uçuş gerçekleştiren Hakan kirli, Yücel Badak ve Emine Eşref Doğan 2500 metre yükselerek iniş yaptılar.

 

Köy muhtarı Mehmet Aysan, Hüseyin Can ve Köy halkı’nın davetleri üzerine köye gelen paraşütçüler Hakan kirli, Yücel Badak ve Emine Eşref Doğan, kendilerine gösterilen ilgilerden memnun oldukları kaydedildi. Edindiğimiz bilgilere göre adı geçen bölgede ilk kez böyle bir organizasyon gerçekleştirildiği belirtilirken, Hasan dağı mevkisinin bu tür uçuşlar için çok uygun olduğu ifade edildiği öğrenildi.

 

Öte yandan, köy muhtarı Mehmet Aysan, davetlerini kırmayarak köylerine gelen ve yamaç paraşütünü gerçekleştiren Hakan kirli, Yücel Badak ile Emine Eşref Doğan’a teşekkür ederek tekrar yamaç paraşütü yapmak üzere köye davet ederek tekrar geleceklerini de bildirdi.

hasan2 hasan3 hasan4

hasan1

GÖLPAZARI’NDA BU DA OLDU!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Motor ile kanyona giderken Kırmızı paraşüt inerken gördüm. Şok oldum. Bir yandan da hoşuma gitti böyle bir aktivitenin olması. Turizm açısından çok fazla tanıtım yapmalıyız. Bölge bütün doğa sporlarına uygun.

    Cevapla
  2. Keşke kendi resimleri olsaymış 2 tane sahte fotoğraf koyup haber yapmakla olmuyor bu işler biraz emek.

    Cevapla
Bizi Takip Edin