GÖLPAZARI’NA YATIRIM YAĞMURU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun Bilecik’e yapılacak gençlik ve spor yatırımlarıyla ilgili protokol imza töreninde yaptığı açıklamaların ardından Gölpazarı ilçesinde büyük mutluluk yaşanıyor.

[ilgiliMakale icerik_id=”165679″]

Kasapoğlu’nun Gençlik Merkezinden spor alanlarına, spor sahalarından yüzme havuzuna kadar bir çok yatırım açıkladığı ilçe bu yatırımlar sayesinde büyük bir kalkınma programına hazırlanıyor.

Bakan Kasapoğlu, Bilecik’e yapılacak gençlik ve spor yatırımlarıyla ilgili protokol imza töreninde konuştu. İmza törenine, Bilecik Valisi, milletvekili, ilçe belediye başkanları ve Bilecikli gençler katıldı. Kasapoğlu’nun Gölpazarına yapılacakları sıralaması esnasında ilçede büyük sevinç yaşandı.

Müjde yağmurunu büyük bir memnuniyetle karşılayan Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, sosyal medyasından yaptığı açıklamada, ”Uzun yıllar beklediğimiz spor tesislerimize artık kavuşuyoruz. Bu gün Gençlik ve Spor Bakanlığımızda Sayın Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na misafir olduk. Sözleşmeleri imzaladık. Artık yatırım zamanı. Artık Gölpazarında yüzlerin gülme zamanı. Bu güzel hizmetler içinCumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyfendi’ye, Gençlik ve spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu Beyefendi’ye, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez Beyefendiye, Ak Parti Bilecik Milletvekilimiz Sayın Selim Yağcı Beyefendi’ye Teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

İLÇEYE YAPILACAK YATIRMLAR

Kapalı spor salonu, Gençlik Merkezi, Kapalı Yarı Olimpik yüzme havuzu, Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Millet Bahçesi, Basketbol sahası, Voleybol sahası, Tenis kortu ve Halı saha.

GÖLPAZARI’NA YATIRIM YAĞMURU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. Bence bu yatırımlardan daha önemlisi iş istihdamı yaratın ki ilçe nüfusu artsın.Gölpazarı millet bahçesi her yer bahçe,Sanayi yatırımı gerek diye düşünüyorum.

    Cevapla
  2. Hee millet musluktan uçuyor , her gün yapılan zamları görünce sevinçten havalara ziiyormiller Kasap et derdinde koyun can derdindeGerçekleri görün mietle dalga gecmeyin

    Cevapla
  3. 11 Kasım 2021, 21:30

    Gölpazarı ilçemize yapılacak her türlü sosyal tesis konusunda mahalli idarecileri takdir ediyoruz. En azından biçimsiz heykel dikmiyorlar. Ancak Gölpazarı nın tarihinde önemli yer tutan tarihi heykelleri de yerlerinde görmek isteriz. Başkan Hayri bey den ilçeye ekonomik hareket getirecek çalışmaları da mutlaka görmek isteriz. Bacalı sanayinin başarılı olmayacağını her kes biliyor. Tarımsal üretim tesisi yatırımı yapılması konusunda yatırımcılara kapıları açmalı. Ekonomiyi güçlendirecek yatırımlar gelirse sosyal tesisler kendiliğinden gelir. Bursa Ankara yolu konusu sanırım yine hikaye oldu. Göz boyamaca işlerle lütfen artık oynamayın bu ilçenin kaderiyle, oynayanlar zaten yeterince oynadı. Eğer iktidar partisi bünyesindeyken ihtiyacı olan yatırımları alamazsa insanlar bir daha kazanamazsınız. Bunu yazın bir kenara. Eski başkanlarımızdan A. Niyazi Baytok kadar olamadı şu ana kadar seçilenler. Ondan sonrakiler onun bıraktıklarını yedi bitirdi hatta yok etti. Bırakın ıvır zıvır işleri tarihi dokusunu canlandırın turizm den gelir sağlayın. Bu bile değer katar ilçeye. Çaba harcayanlara destek olun. Umarım okur ve dikkate alırsınız.

    Cevapla
  4. 12 Kasım 2021, 13:46

    Üretim ve istihdama yönelik yapılmayan yatırımlar,Kasabamıza ekonomik olarak hiç bir katkısı olmaz,bir değer yaratmaz

    Cevapla
Bizi Takip Edin