Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya’dan Pazaryeri’ne ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakarya Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin’e ziyarette bulundu.

Belediye Başkanları yapmış oldukları çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunarak, ilçelerinde oluşturulan projeler hakkında görüştüler.

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ziyarete ilişkin yaptığı açıklamasında, “Pazaryeri Belediye Başkanımız Sayın Zekiye Tekin hanımefendiyi ziyaret ederek çalışmalarımız hakkında istişarede bulunduk, başkanımıza misafirperverliği için teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin ise “Geyve Belediye Başkanımız Sayın Murat Kaya beyefendi ile ilçelerimizde oluşturduğumuz projelerimiz ile ilgili istişarelerde bulunduk. Değerli başkanımıza ziyaretleri sebebi ile teşekkür eder çalışmalarında kolaylıklar dilerim.” dedi.

Başkan Kaya, Küçükelmalı Tabiat Parkı, Bozcaarmut Göleti ve Kınık köyünü ziyaret ederek çömlek atölyelerinde çömlek ustalarından çömlek yapımı hakkında bilgiler aldı, çömlek çarkında çömlek yaptı.

Akabinde projesi devam eden Konserve Fabrika alanına ziyarette bulunarak fikir alış verişinde bulunuldu. Başkan Kaya son olarak Pazaryeri Huzur Evine ziyarette bulunarak, Huzur Evi sakinleri ile sohbet etti.

Başkan Kaya’ya, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin’i ziyaretleri sırasında Pazaryeri Belediye Meclis Üyeleri Selami Özdil ve Erkan Karakaş eşlik etti.

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya’dan Pazaryeri’ne ziyaret
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin