Genel Başkan Yardımcısı Çalık: “FETÖ ile de PKK ile de mücadelemiz sürecek”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir dizi ziyaretler gerçekleştirmek amacıyla Bilecik’e gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, partisinin Pazaryeri İlçe teşkilatının kongresine katıldı.

İlk olarak Söğüt İlçe kongresine katılaran ve gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından Pazaryeri İlçe Kongresine katılan Çalık, burada yaptığı konuşmada, Pazaryeri’nin geçmişten günümüze tarım, ticaret ve her anlamda sosyal hayatın merkezi konumundaki ilçelerden biri olduğunu söyledi.

 

 

“YÜZDE 98 ÇOK ETKİLİ OLMUŞTUR”

Pazaryerinde bulunmanın kendisi için büyük bir onur olduğunu söyleyen Çalık, terör örgütleriyle mücadelenin kararlılıkla sürdüğünü söyledi.

“İYİ Kİ ERDOĞAN VAR”

Çalık, konuşmanın devamında şu ifadelere yer verdi:

“AK Parti Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığı olarak 15 Temmuz 2016 sonrası bir araştırma yaptık. Bu ülkeyi 15 Temmuz gecesi darbeden, işgalden kurtaran, Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğidir. Oy versin vermesin 80 milyon o gece ‘İyi ki Erdoğan var.’ demiştir. Araştırmamızda ‘Sizin o gece dışarıya çıkmanızda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daveti ne kadar etkili olmuştur?’ diye sorduk. ‘Yüzde yüz etkili olmuştur, yüzde 98 çok etkili olmuştur.’ dediler.”

 

“MÜCADELEMİZ BİTMEDİ”

Çalık, terör örgütleriyle mücadelelerinin süreceğini vurgulayarak, “Bilin ki FETÖ ile mücadelemiz bitmedi. Son damlasına kadar, kim varsa, mücadele sonuna kadar devam edecek. FETÖ ile de PKK ile de mücadelemiz sürecek.” ifadelerini kullandı.

 

ŞEHİT, ENGELLİ VE YAŞLI AİLELERİNİ ZİYARET ETTİ

Kongrenin ardından Bilecik’e gelen Çalık, Hakkari’nin Çukurcailçesinde 1991’de düzenlenen terör saldırısında şehit olan Necdet Ayhan’ın ailesine ardından Engelli ve yaşlı vatandaşları da evlerinde ziyaret ederek AK Parti Bilecik İl Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi. Çalık, burada partililer ile buluştu.

Burada Çalık’a İl Başkanı Fikret Karabıyık, tablo hediye etti.

 

Çalık’a ziyaretleri kapsamında AK Parti Düzce Milletvekili ve Bilecik İl Koordinatör Vekili Ayşe Keşir, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, Belediye Başkanları, İlçe Başkanları ve partililer eşlik etti.


İLGİLİ HABERLER:


Genel Başkan Yardımcısı Çalık: “FETÖ ile de PKK ile de mücadelemiz sürecek”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin