GENÇLİK MERKEZLERİ GÜNLERİ’NDE BİLECİK RÜZGARLARI ESTİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen “Gençlik Merkezleri Günleri” bu yıl 17-18 Mayıs 2016 tarihlerinde Ankara ATO Congresium’da gerçekleştirildi. Bakanlığımız bünyesinde faaliyetlerini sürdüren 81 ilin gençlik merkezlerinin, faaliyet ve etkinliklerini sergilemelerine imkân sağlayan organizasyonda, Bilecik Gençlik Merkezi standı ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

3

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç tarafından açılışı yapılan Gençlik Merkezi Günleri’nde 81 ildeki Gençlik Merkezleri’nden gelen gençlerin buluştuğu ve renkli etkinliklerin yer aldığı organizasyonlar gerçekleştirildi. 81 ilin Gençlik Merkezi standlarının sergilendiği organizasyonda, ülkenin dört bir yanından gelen gençleri birbiriyle tanışıp, kaynaşması amaçlanıyor.

Bekir Develi’nin sunumu ile başlayan açılış programı sanatçı Murat Kekilli’nin şarkılarıyla şölen havasında geçti. Kum sanatçısı Veysel Çelikdemir’in gösterisinin ardından Gençlik Merkezleri Arası Türk Müziği Yarışmasında dereceye giren gençler, çeşitli yörelerden türküler seslendirdi.

9

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız’ın öncülüğünde açılan standda, ilimize özgü damak tatlarından olan yöresel yiyecekler ayva lokumu, nar lokumu ve pazaryeri helvası ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Ahşap boyamadan yapılan ürünler, sabundan yapılan çiçekler ve meyveler, kokulu taştan yapılan ürünler, Gençlik Merkezi üyelerinin hazırladıkları yağlı boya ve karakalem çalışmaları, çömlekten yapılan ürünler ve mermerler standda yerini aldı.

Çömlekten yapılan ürünler, sabundan yapılan çiçekler ve meyve sepetleri, Osmanlı Arması, kokulu taş, magnet ve keyfiye misafirlere hediye olarak takdim edildi.

2

Bilecik, Gençlik Merkezi Günleri Sanat Sokağında çömlek sanatı ile yerini aldı. Yoğun ilgi gösterilen çömlek yapımında gençler keyifli vakit geçirerek kendi çalışmalarını yapma imkanı buldular.

Ziyaretçi akınına uğrayan Bilecik Gençlik Merkezi standı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız ile birlikte misafirlerini ağırladı.

GENÇLİK MERKEZLERİ GÜNLERİ’NDE BİLECİK RÜZGARLARI ESTİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin