GAZİLER VE ŞEHİT AİLELERİ YEMEKTE BULUŞTU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Valiliği, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 101. yıl dönümü dolayısıyla gaziler ve şehit aileleri onuruna Polisevi’nde yemek programı düzenledi.

bilecik haberleri

Gazilerimiz ve yakınları ile aynı ortamda olmaktan duydukları mutluluğu dile getiren Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, “Kanıyla, canıyla bu vatan savunmasında görev almış olan hayatlarını kaybetmiş olan şehitlerimizin yakınlarıyla, yine aynı fedakârlıkla milletimizin en yüksek şükran ve minnet duygularının muhatabı olan gazilerimiz ve onların yakınlarıyla bizlerin aynı ortamda olmaktan duyduğumuz mutluluğu sizlere ifade etmek istiyorum. Ne güzel ki bizim davetimize icabet ettiniz ve bu mutluluğu bize yaşattınız. Şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş olan gazilerimizi burada rahmetle anıyoruz. Gazilerimizden hayatta olanlara, şehitlerimizin yakınlarına da sağlık ve mutluluk diliyorum.” dedi.

Gerçekleştirilen programa Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Bilecik 2. Jandarma Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner, İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, Bilecik Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Başkanı Hayati Durak, daire müdürleri yanı sıra gaziler ve şehit aileleri katıldı.
bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri

 

GAZİLER VE ŞEHİT AİLELERİ YEMEKTE BULUŞTU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin