Gazeteciler Unutulmadı; “Teşekkür Ederiz Haber228”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Valisi Bilal Şentürk, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilimizde görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları ile bir araya geldi.

Bilecik’te kabiliyet var ve buradaki potansiyeli harekete geçireceğini belirten Vali Şentürk, “Bilecik’te bir heyecan oluşturabiliyorsak, kamu kurumlarını diri tutup, etkili verimli şekilde çalıştırabiliyorsak, ekonomik, kültürel, sosyal her alanda potansiyelleri harekete geçirebiliyorsak başarılı oluruz.

 

Bu noktada desteklerinizi bekleriz. Kamuya yararlı hangi konu olursa olsun halka aktarılıp, benimsenmesinde doğrusu ve yanlışıyla sizlere ihtiyacımız var. Aynı amaca koştuğumuz sürece herkese gönlümüz açık.” dedi.

SAMİMİ BİR ORTAM

Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada gazetecilerin beklenti ve taleplerini soran Vali Şentürk, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

 

Buluşmada Vali Şentürk’e, Vali Yardımcısı Burhan Terzioğlu ile İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Seviye Beyli de eşlik etti.

 

Programa, Haber228, Anadolu Ajans, Sakarya Gazetesi, Değişim Gazetesi, Gündem11 Gazetesi, Yarın Gazetesi, Yeni Bozüyük Gazetesi, Bilecik Olay, İHA ve DHA temsilcileri katıldı.

TEŞEKKÜR EDERİZ

Öte yandan; Haber228 ve Anadolu Ajans Muhabirimiz Uğur Baklacı’yı gerek telefon ile arayarak gerek çiçek göndererek kutlayan; Eski TRT Anadolu Ajans ve Haber228 muhabirliği yapan Ali Osman Çelikal, Bilecik AK Parti Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik CHP Milletvekili Yaşar Tüzün, Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, Bilecik Belediyesi Özel Kalem Müdürü Serkan Bircan, AK Parti Teşkilat Başkanı H.Taşkın Birgül, AK Parti Tanıtım ve Medya BaşkanıCihan Uygun, Pazaryeri Belediye Başkan A. Adayı Zekiye Tekin, Bilecik ASKF Başkanı Nusret Tosun, Eğitim-Bir-Sen Bilecik Şube Başkanı Ahmet Selöz, PTT Başmüdürlüğü İşletme Müdür V. Abdulaziz Çivik, Türk Büro-Sen Bilecik İl Temsilcisi Cüneyt Taşkesen, AutoShow26 Bilecik Otomobil Sporları Klübü Başkanı Çağrı GülBelediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Umut Özdemir, Bilecik Belediyesi Meclis Üyesi Sevcan Uzun, Bisikletliler Derneği Bilecik Temsilcisi Hakan Yavuz’a teşekkür ederiz.

Gazeteciler Unutulmadı; “Teşekkür Ederiz Haber228”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin