FETÖ ŞÜPHELİSİ 10 KİŞİ HAKİM KARŞISINDA

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) mensuplarına yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan 10 kişi, dün gerçekleştirilen savcılık soruşturmalarının ardından bugün hakim karşısına çıkartıldı.

 

FETÖ/PDY operasyonları kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından geçtiğimiz günlerde Bilecik ve Bozüyük’te gerçekleştirilen operasyonlar ile gözaltına alınan 10 şüpheli, dün gerçekleştirilen savcılık soruşturmasının ardından bugün mahkemeye sevk edildi.

 

Aralarında esnaf ve imamların bulunduğu hakim karşısına çıkartılan 10 şüpheli’nin akibeti mahkeme sonucunda belli olacak.

 

Ayrıntılar için haber sitemizi takip edebilirsiniz..

watermarked-dsc_0549 watermarked-dsc_0909 watermarked-dsc_0913 watermarked-dsc_0535 watermarked-dsc_0539 watermarked-dsc_0542 watermarked-dsc_0544 watermarked-dsc_0546

FETÖ ŞÜPHELİSİ 10 KİŞİ HAKİM KARŞISINDA
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. gecen afrikaya giden arkadaş orda bir olaya şahit olmuş bir olayın görüntüsü lazım olmuş adamın firmasına gitmiş orda diz çökerek yalvararak görüntüyü istemiş ne olur bana o görüntüyü verin onlarda acımış vermişler sonra ne olmuş adam mahkemeye düşmüş ilk işi mahkeme kapısında bekleyip adamın haberini yapmış dedim afrikalılar nekadar fevakar insanlar dedim ilk işi kendisine yardım eden insanı satmak oluyor bunlarda hiç utanma yok birde sokaklarda adam diye geziyor görende adam sanıyordur afrika insanı bunu

    Cevapla
Bizi Takip Edin