BU FESTİVAL, BİLECİK’İN TANITIMINA BÜYÜK KATKI SAĞLADI!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bisikletliler Derneği Bilecik temsilciliği tarafından 4’ncüsü düzenlenen “Ayva Çiçeği Bisiklet Festivali” için  yüzlerce bisiklet sever Bilecik’e gelmiş, Bilecik Bisikletliler Derneği Başkanı Hakan Yavuz tarafından düzenlenen bu festival Bilecik’in tanıtımına büyük katkı sağlamıştı.



Düzenlenen Festival’de pedal çeviren Cezayirli bisiklet sever brahim chegma, bu tür festivallerde bisikletlilerin yaşadıklarını, amaçlarını ve Bisikletli ulaşım ile yaşamın önemini anlatan bir Video hazırladı.

 

Eskişehir ve Bursa’da ki Üniversitelerde öğrenim gören ve Ayva Çiçeği festivaline konuk olan bisiklet severler de başından sonuna kadar festivalde Bisiklet ile seyahat etme hakkında çektikleri videolar ile kısa bir televizyon programı formatında video hazırladılar. Hazırlanan videodan da anlaşıldığı gibi bu yıl dördüncüsünün düzenlediği Ayva çiçeği festivali ile Bilecik’in tanıtımına ne kadar büyük katkı sağlandığı bir kez daha ortaya koyuldu.

 

Bike And Travel çalışmasını 4. Ayva Çiçeği Festivali ile Tamamlayan brahim chegma, Hazırlamış olduğu Video ile ilgili  amacının İzleyiciye bu konu hakkında deneyimli kişiler tarafından bilgi aktarmasına sağlanması olduğunu belirterek “bu videoyu çekilmesini sağlayan kocaman gönüllü Akif Birinci, Feyza Gök, Şehnaz Başaran Karabulut, Öztürk fındıkçı, Emir S. Yavaşçay, Abdelwahab Houdjedjee, Hakan Yavuz, abilerim ve ablalarım bir de katkıda bulunan herkese tek tek teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.


İLGİLİ HABER:

BU FESTİVAL, BİLECİK’İN TANITIMINA BÜYÜK KATKI SAĞLADI!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin