FENERBAHÇELİ SPORCULAR BİLECİK’TE

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İstasyon Spor Salonu’nda Spor İl Müdürü Aslan Yıldız’ın başkanlık ettiği teknik toplantıya çeşitli illerden gelen antrenörler ve hakemler katıldı.

Toplantıda müsabakaların sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için takımlar arasında dikkat edilmesi gereken hususlar belirtilirken, kız ve erkeklerde çekilen fikstür sonunda gruplar belli oldu.

 

12 ilden 14 takım, 168 sporcu ve 15 hakemin katılımıyla gerçekleşecek Okul Sporları Basketbol Gençler A grubu yarı final müsabakaları, bugün başladı.

Okul Sporları Gençler Basketbol Türkiye Şampiyonası teknik toplantısına katılan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız: “Tüm kafilelere sağlıklı ve başarılı müsabakalar olmasını temenni ederek Tüm takımlara başarılar diledi. Müsabakalarda görev yapacak hakem, antrenör ve sporculara başarılar dileyerek, birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir şampiyona olmasını temenni ediyorum.’’ dedi.

 

Diğer yandan, A grubu yarı final müsabakalarında mücadele edecek Fenerbahçe Basketbol takımı, Bilecikli vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı.

FENERBAHÇELİ SPORCULAR BİLECİK’TE
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin