Fabrika Çalışanları ile Bir Araya Geldiler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Nihat Can; Seçim Koordinasyon Merkezi faaliyetleri kapsamında Cumhur İttifakı üyeleri ile birlikte ilimizdeki fabrikaları ziyaret etti.

Saban saatlerinde ilimizdeki Porland Fabrikasını ziyaret eden Belediye Başkanı Nihat Can ve beraberindekiler daha sonra Proles ve Sibel Tekstil ile Karbel Akbel Tekstil Fabrikalarını ziyaret ederek, fabrika yöneticileri ve çalışanları ile bir araya geldi.

 

Varlıkları ile ilimiz sanayi ve ticaret hayatına büyük katkılar sağladığını ifade eden Belediye Başkanı Nihat Can, fabrika yetkilileri ve çalışanlarına hayırlı kazançlar ve kolaylıklar diledi.

Programları kapsamında ilimizdeki fabrikaları ziyaret ettiklerini sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’Cumhur İttifakımızın üyeleri ile birlikte ilimiz sanayi ve ticaret hayatına üretimi ve istihdamı ile renk ve dinamik katan Proles Fabrikamızı ziyaret ettik. Değerli yöneticileri ve çalışanları ile selamlaştık, hasbihal ettik. Üreten ve büyüyen bir Bilecik ve Türkiye için insanlarımızın görüşüne baş vuruyoruz. Ziyaretlerimiz kapsamında ayrıca üretimi ile ilimiz sanayisi ve ekonomisine katkılar sunan Sibel Tekstil ve Karbel Akbel Tekstil Fabrikamızı ziyaret ettik. Fabrikamızın değerli çalışanlarına işlerinde kolaylıklar diledik. 31 Mart Seçimleri sonrası 2023 Bilecik hedeflerimizi gerçekleştirmek adına desteklerini ve dualarını talep ettik.’’ ifadelerini kullandı.

 

Fabrika yöneticileri ve çalışanları da ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek Belediye Başkanı Nihat Can ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Fabrika Çalışanları ile Bir Araya Geldiler
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin