Fabo Beton Santrali Kurulumu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tüm inşaat sektörünün temelini beton oluşturmaktadır. İnşaat şantiyelerinde beton ihtiyacı beton santrali tarafından karşılanır. Bu santrallerde, kum, çakıl, taş, çimento ve su bir araya getirilir ve karıştırılarak beton üretimi yapılır. Beton santralinin yapısında, beton mikseri, agrega kovası, otomasyon sistemi, besleme bandı, çimento silosu, agrega tartı bandı ve agrega bunkeri ekipmanları bulunur. Bu santrallerde hazır beton üretimi yapılarak, yol çalışmalarında ve inşaat yapımlarında kullanılır. Bu tesislerin üretim ve kurulumlarının Fabo şirketi uzmanları yapıyorlar.

 

Beton Santralleri

İşletmeler ihtiyaçlarına göre beton santrali alımı yapacağı zaman hangi tür santrali alacağını belirlemelidir. Fabo şirketi işletmelere, kullanım alanlarına göre sabit beton santrali ve mobil beton santrali seçeneklerini sunuyorlar. İşletmeler bu iki santral arasındaki farkı bilmeli ve seçimini ona göre yapmalıdır. Bir çalışma alanında yapılacak olan iş çok uzun süreli ise o işletmeye sabit beton santralini öneriyorlar. Uzun süreli işlerde sabit tesisler daha verimli olacaktır. Süreli işlerin yapılacağı alanlar için ise mobil tesislerin kurulumlarını yapıyorlar. Mobil beton santrali tesislerinin taşınması kolay olduğu için işletmelerin ihtiyaçlarının düşük maliyetlerle yapılması avantajını sunuyor.

 

Mobil Santralin Sağladığı Avantajlar

Fabo tarafından üretilen mobil beton santralleri bir tır ile rahatlıkla taşınabilmektedir. Mobil santraller, sabit santrallerin yaptığı tüm işlemleri yapabilmektedir. Kolay taşınabildikleri için işletmelere avantaj sağlıyor. Mobil kompakt santraller çalışma alanı dar yerlerde daha kullanışlı olmakta ve Fabo müşterilerine kullanım yerlerinin durumuna göre farklı türlerde önerilerde bulunuyorlar. Çalışma alanlarında iş yaparken işletmeler yer tasarrufu yapmaya çalışmakta ve küçük boyutlu santralleri tercih etmektedir.

 

Santrallerin Kullanılması

İnşaat çalışma alanları için beton santrali almak isteyen işletmelerin dikkat etmesi gereken yerler vardır. İhtiyaca yönelik geniş bir araştırma yapılmalıdır. Her türlü beton santrali üretimi yapan ve ülkemiz ile birlikte 43 farklı ülkeye satışları bulunan Fabo ülkemizdeki en iyi üretici firmalardan birisidir. Kendilerine ulaşan tüm müşterilerine ihtiyaç duydukları tüm tesisler hakkında geniş bilgilendirmeler yapıyor ve istenilen yere tesislerin kurulumunu kendileri yapıyorlar. İşletmeler bilinçsiz bir şekilde santral almaya kalktıklarında maddi zarara uğrayabileceklerdir. Fabo bu alanda yardımcı oluyor ve işletmelerin gereksiz yatırımlarını önlüyorlar.

 

Santral Satın Alma

Beton santral türlerinden istediğiniz alabilmek için Fabo iletişim bilgileri üzerinden firma ile irtibat kurarak ihtiyaçlarını bildirmeniz gerekiyor. Sizlerin bildirdiği ihtiyaç durumuna göre uzmanları çalışmalar yaparak sizin için en uygun santral tipini ve özelliklerini sizlere aktarıyorlar. Tüm santral tiplerinde üretim yaptıkları için tüm ihtiyaçları karşılayabileceklerini belirtiyorlar. Tüm ürettikleri tesisler Avrupa Birliği standardı olan CE standardına göre üretimler yaparak yurtdışına satışlar yapıyorlar. İşletmeler beton santralleri ve diğer tesisler, ekipmanlar için fiyat teklifi almak istediklerinde, kendileri ile telefon irtibatı kurabiliyor, mail ile teklif alabiliyorlar.

 

Beton Santrali Çeşitleri

Taş kırma, eleme, yıkama ve beton santralleri üretimi yapan Fabo firması, müşterilerine üretimini yaptığı tüm ürünlerin çeşitlerini ve özelliklerin web sitesinde gösteriyorlar. İşletmeler için beton santrallerini farklı çeşitlerde üretiyorlar bu çeşitler şunlardır. Mobil beton santrali, bantlı ve kovalı santral, skreyperli santral, kutu tipi santral, prekast parke taşı beton santrali çeşitleridir. Bu santraller kullanım amaçlarına göre saatlik ürettikleri beton miktarı 30m³ ile 360m³ kapasiteye kadar çıkabilmektedir. Satın alınacak bir beton santralinin uluslararası sertifikalara sahip olması, beton mikser seçeneğinin 4 türden oluşması, daha uzun ömürlü olabilmesi için çelik tonajlı olması, her türlü iklim koşullarına dayanıklı olması, ekipmanlarının üst kalitede olması gerekir. Teknolojik olarak tam otomatik bilgisayar sistemli olması üretim kalitesini artıracaktır.

 

Mobil Santrallerin Özellikleri

Fabo firması işletmelerin ihtiyaçlarına yönelik üretmiş olduğu beton santralleri üstün özelliklere sahip olabilecek şekilde üretiyorlar. Mobil beton santrallerinin taşınması, kurulumu ve kullanımı çok kolaydır. İstenildiği zaman farklı çalışma alanlarına taşınabilmektedir. Mobil santrallerin kullanımı için fazla elemana ihtiyaç yoktur. Bu işletmeler açısından daha ekonomik olmaktadır. Düşük maliyetlerle yüksek verimlilik elde edilebildiği, bir tır yardımı ile farklı alanlara taşınabildiği için tercih edilmektedir. Mobil santral saatte 60m³ ile 110m³ döküm yapabilmektedir. Mobil beton santral satın alınmak istenildiğinde Fabo firması yetkilileri ürün kalitesi ve çeşitlerine göre tüm fiyat seçeneklerini müşterilerine sunuyorlar.

 

Fabo Beton Santrali Kurulumu
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin