EYY HABER11! NEDİR BU SEVGİ ÇİÇEĞİ SEVİCİLİĞİNİZ?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilindiği üzere geçtiğimiz gün FETÖ’ye ait olduğu iddia edilen Özel Sevgi Çiçeği ilk ve Ortaokulu’nun bulunduğu bina’nın tüm kapıları mühürlenmiş, eğitim öğretime kapatılmış, Haber11 isimli haber sitesinin yaptığı haberler ile ilgili kurumu sürekli gündemde tutması ise “nedir bu haber11 isimli haber sitesinin sevgi çiçeği seviciliği” sorularını aklına getirmişti.

 

Kamuoyu tarafından da Fethullah Gülen’e ait olduğu iddia edilen ve geçtiğimiz gün kapatılan Özel Sevgi Çiçeği ilk ve Ortaokulu ile ilgili Bilecik’te faaliyet gösteren haber11 isimli internet haber sitesi’nde yapılmış olan reklam ve haberler dikkat çekti.

 

Geçtiğimiz günlerde de gündeme taşıdığımız, “Toplumun Vicdanını kaşımayın” ile “Gümüş: Fethullahçı Terör Örgütü Bilecik Yayın Organı Haber11” başlıklı haberimizin ardından, dün Sevgi Çiçeği’nin kapatılması ve Haber11 isimli haber sitesinin geçmişte yaptığı haberler ile ilgili kurumu sürekli gündemde tutması Eski Bozüyük İlçe milli eğitim müdürü Hüseyin Gümüş’ün de iddia ettiği gibi “haber11 fethullahçı terör örgütü’nün Bilecik’teki yayın organı mı?” sorularını akıllar getirdi.


h11


 

İLGİLİ HABERLER:

 

 

EYY HABER11! NEDİR BU SEVGİ ÇİÇEĞİ SEVİCİLİĞİNİZ?
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. 23 Temmuz 2016, 20:28

    Bence bu fetö sevicisi siteye reklam verip ayakta kalmasını sağlayan bilecikli esnaflarda gözden geçirilmeli.Ne demişler besle kargayı oysun gözünü.

    Cevapla
  2. Sevdalılar çünkü aynı safta yer aldılar yıllarca taki darbe akşamına kadar darbe gecesi dahil taki ne zaman darbe girişi mi başarısız oldu hemen haberleri silip çark ettiler yatacak yerleri yok

    Cevapla
  3. 23 Temmuz 2016, 22:55

    BU KARANLIK HABER SİTESİNİN GEÇMİŞTEKİ ÖZELLİKLE MÜFTÜLÜK, MİLLİ EĞİTİM VE BENZERİ KURUMLARA KARŞI BİRÇOK HABER VE KUMPAS OPERASYONLARI HERKESÇE MALUM. BU GÜN SUSANLARIN YARIN AĞLAMAYA HAKLARI OLMAYACAK. VAKİT SUSMA VAKTİ DEĞİL, BU VATAN BİZİM. OPERASYONCULAR, KUMPASÇILAR, TETİKÇİLER VE İŞBİRLİKÇİLERİ İÇİN ARTIK HESAP VAKTİ. MERHAMETTEN MARAZ DOĞAR DERLER. BU MARAZ VATANIN PARÇALANMASINA KADAR GÖTÜRÜR MAZAALLAH…

    Cevapla
  4. Bu haber11 in eski haberlerinin falan cidden incelenmesi lazım darbe öncesi halkı galeyana getirecek haberler yapıyorlardı Türkiye doğuda terörle mücadele ederken şehit olan evlatlarına ağlarken bunlar Bilecik halkını şehitlere sahip çıkmamakla suçluyorlardı.
    Halbuki daha öncesinde 3 gün 3 gece terör olaylarına tepki olarak Bilecik te konvoy yapılmış gene aynı sözde haber sitesi bu konvoydan bahsetmemişti bile.
    Bide sabahın köründe Atatürk heykelinin bulunduğu bölgeyi çekip bombalı eylemlerden dolayı Bilecik te bile halk sokağa çıkmaktan korkuyor diye haber yapmıştı.
    Bunlar aklıma gelenler daha nice böyle maksatlı haberleri var gerçekten incelenmesi lazım.

    Cevapla
Bizi Takip Edin