Evi ve samanlığı yanan aileye destek

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Tarım ve Orman İl Müdürü Necmettin Yoldaş, geçtiğimiz gün evi ve samanlığı yanan Mustafa Avcı’yı ziyaret etti.

Yangın, geçtiğimiz gün Bilecik merkeze bağlı Selbükü köyünde meydana gelmişti. Mustafa Avcı (60) ve eşi Remziye Avcı’ya (59) ait evde elektrik kontağından yangın çıktı.

Alevler bir anda evi sardı. Yangında ev ve evin altında ağır kül olmuştu. Yaşanan acı olay sonrası Bilecik Tarım ve Orman İl Müdürü Necmettin Yoldaş ve Söğüt İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ramazan Yakar Mustafa Avcı’ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Selbükü Köyü Muhtarı Ali Ekin’den bilgi alan İl Müdürü Yoldaş, “Valimizin önderliğinde bizlerde çalışmalarımızı sürdürerek, köy halkımız ve üreticilerimiz ile birlikte imece usulü yardımı ile üreticimizin mağduriyetini gidermeye çalışacağız. İl Müdürlüğümüz personeli tutanaklarını tutarak hasar tespit çalışmalarını yapmış bulunmaktadır. Bizlerde üreticimizin yanında olduğumuzu belirtmek üzere kendini ziyaret ettik. Üreticimize tekrardan geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

   

    İLGİLİ HABER

Evi ve samanlığı yanan aileye destek
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 8 Ekim 2021, 20:01

    Öncelikle geçmiş olsun yardım dediğin böyle olur parti gözetmeksizin herkese eşit bir şekilde yakınlaşmalı daha önceleri böyle değilde

    Cevapla
Bizi Takip Edin