Ev yangınında korku dolu anlar yaşandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük’te Yeni Mahalle’de çıkan ev yangını mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşattı.

Yeni Mahalle Güneş Sokak’taki Mevlüt K.’nın ikamet ettiği apartmanın 3. katında çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu. Ev sahibi Mevlüt K.’nın eşinin balkonda bulunduğu sırada oturma odasındaki televizyon ünitesinden çıktığı tahmin edilen yangın kısa sürede oda çatısının kontraplak olması nedeni ile çatı katına ve diğer odalara sıçradı. Ev sahibinin yaşadığı korku ve panikle itfaiyeye haber vermeden yangına kendi imkânları ile müdahale etmeye çalışması ise yangının büyümesine neden oldu.

 

 

Çatı katının bir kısmının kömürlük olarak kullanılması ve burada bulunan benzin bidonunun da parlamasıyla yangın bir anda daha da büyüdü. Çevredeki komşuların yangını fark ederek yaptığı yangın ihbarı üzerine Bozüyük Belediyesi İtfaiye Ekipleri kısa sürede olay yerine intikal ederek yangın söndürme çalışmalarına başladı.

 

 

Belediye itfaiye ekipleri yangının söndürülmesi için bütün imkânlarını seferber ederken Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Keskin’de söndürme çalışmalarına bizzat katılarak yangının söndürülmesi için büyük gayret sarf etti. Bozüyük Belediyesi itfaiyesinin 5 itfaiye aracı, 14 personel ve 1 su tankeri ile görev yaptığı yangının bitişikteki eve sıçraması ise yapılan soğutma çalışması ile son anda önlendi. Yaklaşık olarak 2 saat süren söndürme çalışmalarının ardından yangın kontrol altına alınarak soğutma çalışmaları gerçekleştirildi.

Orman İşletmesi arasözü de yangın mahalline gelerek itfaiye ekiplerine su desteği verdi. İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner olay yerine gelerek yangın söndürme çalışmalarını yerinde inceledi. Yangında herhangi bir yaralanma ve can kaybının olmaması sevindirirken söndürme çalışmalarının ardından çatısı çöken binanın çatı katı tamamıyla kullanılamaz hale geldi.

 

 

Yangının tamamen kontrol altına alınmasının ardından ev sahibi ve mahalle sakinlerine geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Yardımcısı Rasim Keskin “bu olayda da görüldüğü üzere; evlerin bir bölümünün kömürlük olarak kullanılması, evde yanıcı ve parlayıcı maddelerin bulundurulması yangının kontrol altına alınması noktasında bizim işimizi oldukça zorlaştırıyor” diyerek vatandaşlarımızın bu konuda daha duyarlı ve dikkatli davranmalarını istedi.

Ev yangınında korku dolu anlar yaşandı!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin