ESNAFI ZİYARET EDEREK, MÜJDELİ HABERİ VERDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Ertuğrulgazi Mahallesindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, altyapı çalışmalarında asfaltlama aşamasının başlayacağı müjdesini verdi.

Bilecik’in yarım asırlık sorununa köklü çözümü beraberinde getiren altyapı çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, çalışmanın tamamlandığı alanlarda da asfaltlama çalışmaları önümüzdeki hafta başlayacak.

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, yaptığı incelemede hem çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı hem de vatandaşların talep ve görüşlerini dinledi.

ESNAF VE VATANDAŞTAN TEŞEKKÜR

Ziyaretinde esnafın talep ve görüşlerini alan Başkan V. Subaşı’ya esnaf ve vatandaş teşekkür ederken, yapılan çalışmanın çok daha önceki yıllardan başlaması gerektiğini söyledi.

Vatandaş esnafın yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan V. Subaşı, ‘’Altyapı çalışmalarımız şu ana kadar belirlenen takvim doğrultusunda sorunsuz şekilde devam ediyor. Asfaltlama için ihale aşamasını beklememiz gerekiyordu. Yasal süresi içinde tüm işlemleri yaptık ve ihalemiz gerçekleştirildi. Çalışmayı yaptığımız alanların da fiziki olarak beklemesi ve alanın oturması gerekiyordu. Yeni mazgal ve kanalların çalışmalarını da yapıyoruz. Önümüzdeki hafta asfaltlama çalışmalarını başlatarak, vatandaşlarımızı toz ve çamurdan kurtaracağız’’ ifadelerini kullandı.

ESNAFI ZİYARET EDEREK, MÜJDELİ HABERİ VERDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin