Eski araç lastiklerinden yaptıkları kedi evlerini Bilecik’in dört bir köşesine yerleştirdiler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Anda Kardeşe Vefa Derneği Bilecik İl Temsilciliği, eski araç lastiklerinden yapılan kedi evlerini, şehrin dört bir köşesine yerleştirdi.

Bilecik’te faaliyet gösteren Anda Kardeşe Vefa Derneği, dernek gönüllülerinin kendi el emekleri ile ürettikleri “kedi evlerini”, kent merkezinde birçok noktaya bırakarak, sokak hayvanlarının korunması ve barınmasına vesile oluyorlar.

İnsani yardım, arama, kurtarma ve eğitim gibi bir çok faaliyette bulunan Anda Kardeşe Vefa Derneği Bilecik İl Temsilcisi Kadir Esat Kısacık, diğer faaliyetlerin haricinde soğuk kış günlerinde sokak hayvanlarının da ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını dile getirdi.

Anda’nın kurulduğu günden bugüne kadar Türkiye’nin dört bir yanından ve mazlum coğrafyalarda insani yardım, arama-kurtarma, eğitim gibi birçok faaliyette bulunduğunu anlatan Kısacık, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“ÇOK DAHA GÜZEL FAALİYETLERDE BULUNACAĞIZ”

Soğuk kış günlerinde sokak hayvanlarının da ihtiyaçlarını karşılamaya çalışan Anda Bilecik gönüllüleri olarak kendi yaptığımız kedi evlerini şehrin çeşitli yerlerine yerleştirdik. Sokak hayvanlarının korunmasına, beslenmesine, barınmasına katkıda bulunan bağışçılarına ve Bilecik Küçük Sanayi esnaflarından İstanbul Teknik Hırdavat, Koç Door ve Continental İş-Par Otomotiv’e teşekkür ederiz. Önümüzdeki süreçte çok daha güzel faaliyetlerde bulunacağız.

Eski araç lastiklerinden yaptıkları kedi evlerini Bilecik’in dört bir köşesine yerleştirdiler
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin