ERTUĞRUL AÇIKGÖZ ADAYLIĞINI AÇIKLADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik SMMMO Başkanı Ertuğrul Açıkgöz, 28-29 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek 24. Olağan Genel Kurul öncesi yeniden aday olduğunu açıkladı.

Açıkgöz, seçimli genel kurulda aday olan adaylığını açıklayan diğer adaya da başarılar diledi.

2019 yılında gerçekleştirilen genel kurulda göreve gelen Ertuğrul Açıkgöz, meslektaşlarından bir kez daha destek isterken, “Arkadaşlarımızın yetki vermeleri halinde önceki dönemde olduğu gibi bu dönemde odamızı büromdan değil odadan yönetmeye talip olduğunu söyledi. meslektaşlarımızın gözü, kulağı ve sesi olmaya talibiz.” dedi.

Ertuğrul Açıkgöz, görev süreci içerisinde her daim meslektaşlarının yanında olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

“Üyelerimizin bu dönem için odamızı ve meslektaşlarımızı temsil etmekten, bu kutsal emaneti bizlere tevdi etmelerinden mutluyuz. Görev süremiz içerisinde meslektaşlarımızın her daim yanında olduğumuzu düşünüyorum. Kısacası biz dün olduğu gibi bugünde meslektaşlarımızın hizmetinde olmak istiyoruz. Odamızın tüzel kişiliğinin Bilecik’te hak ettiği yerde olmasına hep özen gösterdim ve böyle devam edeceğim.

Mesaimin üçte ikisini odamıza ve meslektaşlarımıza ayırdığımı ve ayırmaya devam edeceğimi bildirir, genel kurulumuzun meslektaşlarımıza, odamıza ve Bilecik’e hayırlara vesile olmasını dilerim. Bu vesile ile Bilecik kamuoyuna ve değerli meslektaşlarıma saygılar sunarım.”

 

ERTUĞRUL AÇIKGÖZ ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin