Eren 44 Tarım Bilecik’te 1 Günde 4 Ton Karpuz Sattı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sakarya, Karasu, Ereğli ve Zonguldak’ın ardından Bilecik’te de tanzim satış mağazalarını açan “Eren 44 Tarım” 1 günde 4 ton karpuz sattı.

20-22 Mayıs tarihleri arasında başlattığı bayram kampanyası ile Bilecikli vatandaşlara fiyatlarda da bayram yaşatan Eren 44 Tarım Tanzim Satış Mağazası, Bilecik halkına 1 günde 4 tondan fazla karpuz satışı gerçekleştirdi.

Hatırlanacağı üzere, Eren 44 Tarım Limited Şirketi Sahibi Hacı Koltuk, Ülkemizin koronavirüs ile mücadele ettiği bu günlerde devletimiz ve vatandaşların yanında yer almak için fiyatları indirdiklerini belirmiş, tüm şubelerinde olduğu gibi Bilecik’te ki tanzim satış mağazasında da ramazan bayramı kampanyası başlatmıştı.

Diğer yandan, Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren Eren 44 Tarım Tanzim Satış Mağazası tarafından başlatılan kampanya ile vatandaşlar; 1 kilogram Salatalığı 90 kuruşDomatesi 2,50 liraNektariyi 5 liraŞeftaliyi 5 liraKuru Soğanı 0,90 kuruş, Taze Patatesi 1,45 lira ve Karpuzu 2,50 lira‘dan alabilecek.


İLGİLİ HABERLER:

Eren 44 Tarım Bilecik’te 1 Günde 4 Ton Karpuz Sattı!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin