ERDOĞAN YEŞİL CHP’DEN İSTİFA ETTİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz günlerde CHP ve HDP’liler, kanlı terör örgütü PKK’nın siyasi kanadına yapılan operasyonların ardından düzenlenen ortak mitingde bir araya gelmiş, Kartal’da toplanan CHP ve HDP’liler, hükümet aleyhine sloganlar atmıştı.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Belediye Meclis Üyesi Erdoğan Yeşil, gerçekleştirilen miting ile ilgili olarak “Günümüzdeki Cumhuriyet Halk Partisi Tamamen Atatürk çizgisinden çıkmış yada çıkarılmıştır.” ifadelerini kullanarak “CHP’nin bugün ülkemizin En büyük Sorunu olan PKK terör örgütü bağlantılı HDP ile aynı safta yer alması, destek çıkması Benim için kabul edilemez bir durumdur.” diyerek tepki göstermişti.

 

Sosyal medya hesabı üzerinden partisinin son günlerdeki tutumlarını eleştiren ve tepki gösteren Yeşil, yine sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda partisinden istifası ile ilgili yazılı dilekçesini noter huzurunda partisine gönderdiğini açıkladı.

 

Yeşil, istifası ile ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

 

ELEŞTİRMEDİM SAYGI DUYDUM

Bilecik’ te yaşamak hem çok zor,hemde çok keyifli. Küçük bir İl olmamız nedeni ile herkesin kesiştiği bir nokta elbet oluyor.Dolayısı ile Yaşam hayatım boyunca hiç kimseyi,dili,dini,meshebi,ve siyasi tavrı nedeni ile eleştirmedim saygı duydum. Aynı saygıyı bende sizlerden şahsım adına göstermenizi rica ediyorum.

 

İSTİFA DİLEKÇEM MAKAMA GÖNDERİLMİŞTİR

Mebsubu Olduğum CHP şahsımca gördüğüm sakıncalar nedeni ile bu gün itibari istifa etmiş bulunuyorum.İstifa dilekçem ilgili makama bu sabah gönderilmiştir.

 

KİMSE İLE ŞAHSİ SORUNUM OLMADI, OLAMAZ

Bu süre zarfında çalışmış olduğum Tüm partili arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Kimse ile şahsi bir sorunum olmadı, olamaz.Yine destek veren tüm dostlara ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum, Saygı çerçevesinde eleştirenlere de saygı duyuyorum.Bundan sonraki yakın süreçte siyasi bir planım ve tasarrufum olmamıştır…Siz değerli dostlarımın bilgilerine sunarım… Saygılarımla

 

Diğer yandan da geçtiğimiz sene CHP Bilecik Belediyesi Meclis üyesi Ali Çakır partisinden istifa etmiş, meclis üyeliğini bağımsız olarak devam ettiriyordu. Yeşil’in bundan sonraki süreçte nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu.

ERDOĞAN YEŞİL CHP’DEN İSTİFA ETTİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

16 Yorum

  1. 21 Kasım 2016, 11:53

    SENİN KİMSEYLE SORUNUN YOK BURDA DOĞRU SÖYLEMİŞSİN ERDOĞAN YEŞİL.SENİN KENDİNLE SORUNUN VAR, SEN EN YAKIN ZAMANDA İYİ BİR PSİKOLOĞA GİT,TEDAVİ OL.BENDEN SANA DOST TAVSİYESİ.AYRICA BELEDİYE MECLİSİNDEN DE İSTİFA ET Kİ GÖRELİM NE KADAR DÜRÜST OLDUĞUNU,ADAM OLDUĞUNU SAYIN YEŞİL.

    Cevapla
    • 21 Kasım 2016, 13:26

      SANAMI KALDI HEKİMOĞLU YAZMIŞSIN NEYİN OĞLU OLDUĞUNU HADİ SENDE TERK BURAYI!!

      Cevapla
    • 21 Kasım 2016, 14:02

      Benden sana dost tavsiyesi dicemde benim senin gibi teröristleri savunan hainler ile dostluğum olamaz ! Ya olum siz adammısınız ERDOĞAN YEŞİLİ eleştiriyosunuz o adamın tırnağı olamassın!

      Cevapla
  2. 21 Kasım 2016, 12:23

    Bu sinan ünsalda çıkmış kıskanç sinan vekiline yalakalık yapıyo saygı duyacaksın sinan efendi haddini bileceksin !

    Cevapla
  3. 21 Kasım 2016, 12:29

    yalnız fotoğrafta chp bayrağı yok nasıl chp ile hdp yan yana oluyor anlamadım

    Cevapla
  4. Erdoğan Yeşili iyi tanırım,çok müthiş bir çevresi vardır.İyi insanın sevenide çok olur.Kendisi beni çok fazla tanımaz sadece selamlaşırız.Bir hastamızın Eskişehire nakli için gece 24:00 de yardım istemiştik,tanımamasına rağmen çıktı ve geldi.Yarım saat içerisinde sevkimiz gerçekleşti.Çevremde bunun gibi bir çok yardımlar yaptığını duydum biliyorum.Bu insan her zaman dik durmuştur.Ne kadar vatansever olduğunu Bilecik çok iyi biliyor.Dolayısı ile saçma sapan birilerine yalakalık için yorum yapanlar sizleri ALLAHA havale ediyorum

    Cevapla
  5. 21 Kasım 2016, 16:06

    [İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR]bu söz buraya cuk diye oturdu HELAl SANA ERDOĞAN YEŞİL….

    Cevapla
  6. 21 Kasım 2016, 16:30

    tetiği̇ çekenle azmetti̇ren arasinda hi̇ç bi̇ fark yoktur tipki chp ve pkk arasinda bi̇ fark olmadigi gi̇bi̇.erdoğan yeşil çok doğru söylemiş chp cizgisinden cikti terör yancısı bir parti oldu. sen kimseyi dinleme erdoğan bey kimsenin cesaret edemediğini yaptın sen sen başını dik tut çıkarları mevkileri için ses çıkaramayanlar utansın. şehitlerimizin kanı hepsinin ellerinde.

    Cevapla
  7. EN DOĞRU SEÇİM EN GÜZEL SEÇİM. CHP ATATÜRKÜN KURDUĞU CUMHURİYET HALK FIRKASINDAN ÇIKIP SAPKIN YOLLARA GİRMEYE BAŞLAMIŞTIR KILIÇDAROĞLU DÜPE DÜZ MİTİNG ALANINA BİZİM EN BÜYÜK DÜŞMANIMIZ OLAN PKK İLE ÇIKTI EL SIKIŞTI ARKADAŞLAR BUNLARI GÖZ ARDI ETMEYELİM LÜTFEN KENDİMİZE GELELİM…

    Cevapla
  8. Inandiginiz partiler birgun vatani satsa demekki halaninanmaya devam edecksiniz Erdoğan YESİLİ tanirim ve cok dogru bir karar vermis yanlis yolda ilerliyor diye devam edecek.degil insanlar kor degil goruyorlar neyin dogru neyin yanlis oldugunu.Erdoğan YESİLİ destekliyoruz.

    Cevapla
  9. 21 Kasım 2016, 20:51

    ERDOĞAN YEŞİL HELAL OLSUN SANA
    HARFİ HARFİNE KATILIYORUM SÖYLEDİKLERİNE
    BİLECİK ARKANDA HİİİİİİİİİİÇ ŞÜPHEN OLMASIN

    Cevapla
  10. 22 Kasım 2016, 01:34

    Milli ve onurlu bir adammışsın Erdoğan Yeşil kutluyorum seni inşaallah darısı milli olan diğer chp lilerin başına

    Cevapla
  11. Olmuyorsa zorlamamak gerek.. Sürekli basında yer alarak CHP’nin Bilecik’teki en gür sesi olan, Bilecik’in ve Bilecikli’nin her türlü sorununa hesap yapmadan dimdik durarak el atan, bildiği doğruları parti ayrımı gözetmeksizin savunan Erdoğan Yeşil kardeşimize şahsi hesaplar yaparak sahip çıkmayan CHP’nin ayıbı ve kaybı olmuştur.

    Cevapla
  12. Terör örgütünü alenen destek veren bir partide senin olman zaten yakışık olmazdı,sen doğru olanı yaptın kardeşim.Senin yolun her zaman açıktı,şimdi dahada açıktır..

    Cevapla
  13. 25 Kasım 2016, 22:17

    BRAVO
    HELAL SANA
    GEÇ OLDU AMMA ÇOK İYİ OLDU
    BAŞARILAR

    Cevapla
Bizi Takip Edin