Enerji Bakanı Fatih Dönmez Açılışı Gerçekleştirdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı Enerji Bakanı Fatih Dönmez, Milletvekili Selim Yağcı, Belediye Başkanı Nihat Can ve AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık’ın katılımı ile gerçekleştirildi.

İl Başkanı Fikret Karabıyık, Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Kadın Kolları Başkanı Ümran Erdoğan Karayiğit, Gençlik Kolları Başkanı Onur Karaman, partililer ve diğer heyet üyelerinin katılımı ile gerçekleştirilen açılışa yoğun ilgi oldu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez burada yaptığı konuşmada; ‘’Bugün burada ata yurdunda siz değerli hemşehrilerimle bir araya gelmek ve hasbihal etme imkanı buldum. Önümüzde biliyorsunuz bir seçim var ve bizler de bu yarışa Bilecik’ten başlamak istedik. Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışını yapıyoruz. Belediyecilik deyince zaten AK Parti geliyor. Bu işin kitabını güzel örnekleriyle ortaya koyan Sayın Cumhurbaşkanımızın belediye başkanlığından başlayan ve artarak büyüyen bir AK Parti Belediyeciliği var. Sayın Cumhurbaşkanımız 1994’te İstanbul Belediye Başkanlığına seçildiğinde ben de o zaman okula kaydımı yapmıştım. O zamanlar çöp, çamur ve havası solumayan bir İstanbul vardı. Ancak hamd olsun bugün İstanbul sadece Türkiye’nin değil dünyanın örnek aldığı bir şehir oldu. Bunu Ankara ve diğer şehirler de takip etti. Bu güzel kervana 2004 yılında Bilecik’te katıldı. Milletvekilimiz Selim Yağcı, 3 dönem şehrimize hizmet etti ve güzel çalışmalar gerçekleştirdi. Ben bütün bu düşünce doğrultusunda çalışmaya devam etmemiz gerekiyor. Belediye Başkanımız Nihat Can da ben ‘’Canla Başla çalışmaya’’ varım dedi. Bize düşen de ona Canla ve başla destek vermektir’’ ifadelerini kullandı.

 

Bilecik’te çok anlamlı ve güzel bir anı yaşadıklarını kaydeden Belediye Başkanı Nihat Can ise konuşmasında şunları kaydetti:

‘’Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışına hoş geldiniz diyorum. Her zaman her noktada desteğini hiç esirgemeyen Sayın Bakanımız ve Vekilimize sizler ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Sayın Bakanımıza ne zaman başvursak her zaman desteğini bizlerden esirgemiyor. Kendisi de bizim sadece proje üretmemizi ve kendisinin de buna gerekli desteği vermeye çalışacağını kaydediyor. Bunun için hepimizin önümüzdeki seçim için çok çalışması gerekiyor. Çünkü bu Bilecik ve ülkemiz için çok önemlidir. Bu vesile ile Bakanımız ve sizlere tekrar çok teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

 

Konuşmaların ardından AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

Enerji Bakanı Fatih Dönmez Açılışı Gerçekleştirdi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin