En Uygun Evlilik Yıldönümü Hediyesi Nasıl Seçilir?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Evlilik yıldönümü hediyesi dendiğinde aklımıza ilk olarak mücevherler, pahalı saatler, lüks parfümler gelse de bu özel günü taçlandırmak için kesenin ağzını bu kadar açmaya gerek yok. Gayet uygun fiyatlarla da aşkınızın romantizmini ortaya koyacak ince ruhlu bir hediye alabilirsiniz.

 

Hayatımız boyunca mutlulukla hatırlayacağımız evlilik yıldönümümüzde karşımızdaki insana kendini iyi hissettirecek bir sürpriz yapmak isteriz. Hayatımızı birleştirdiğimiz özel insana onu ne kadar iyi tanıdığımızı gösterecek seçimler yapmak istesek de bazen kendi kendimize koyduğumuz sınırlar yüzünden pahalı ama içi boş bir sürpriz yapmak durumunda kalabiliriz.

 

2018 yılından bu yana hediyeleşme üzerine yepyeni bir bakış açısı getiren Muhiku, evlilik yıldönümü hediyesi seçerken maddi değerin ön planda olması gerektiğine tamamen karşı çıkıyor. Bunun yerine deneyim odaklı, karşımızdaki kişinin kalbine dokunacak, anlamlı ve üzerine düşünülmüş ürünleri konsept hediye kutularında bir araya getiriyor. Siz de bu sayede sevgilinize boş romantizmle şişirilmiş bir hediye yerine onun hayatına anlam ve değer katacak kalitede ürünlerle gerçekten anlamı olan bir sürpriz yapma fırsatı yakalayabiliyorsunuz. Peki, Muhiku’nun evlilik yıl dönümü için sunduğu kutularda neler var?

 

Merkezde yeni deneyimlerin bulunduğu konsept kutular tasarlayan Muhiku, romantizm söz konusu olduğunda da gayet iyi bir iş çıkarıyor. Sevgilinizle birlikte tadacağınız, farklı kültürlere ait çaylar ve nitelikli kahveler, evde oynayabileceğiniz kutu oyunları, ağzınızı tatlandıracak çikolatalar, yorgunluk kahvelerinize keyif katacak fincan takımları, senelerce sapasağlam duracak kurutulmuş çiçek buketleri ile mükemmel bir evlilik yıldönümü hediyesi sunabilmenizi sağlıyor.

 

Hediye seçiminde kararsız kaldığınız durumlarda ise Muhiku’daki hazır hediye setlerine göz atabilir, bu kutulardan aldığımız ilhamla kendi hediye kutunuzu eşinizin beğenileri, ihtiyaçları ve ilgi alanları doğrultusunda kendiniz tasarlayabilirsiniz. Kadınlara hediye seçerken işinizin daha kolay olduğunu hissedebilirsiniz. Fakat kocaya alınan hediyeler genelde hep sınırda kalıyor: Ya çok işlevsel olup romantizmden kopuk oluyorlar ya da romantizmin dozu fazla kaçıp işlevsellikten tamamen uzak bir hediye olarak tozlu raflarda kalıyor. Yazımızın devamında erkekler için de şık ve kullanışlı önerilerde bulunacağız.

Muhiku Erkeğe Hediye Konusunda İşimizi Kolaylaştırıyor

 

Erkeklerin hediye konusunda ne düşündüklerini ve ne beklediklerini netleştirirsek alışverişlerimizi de bu doğrultuda yapabiliriz. Öncelikle erkekler de hediyeleşmeyi en az kadınlar kadar çok seviyor. Yani “Aman canım o zaten erkek, bir gömlek alırım yeter!” gibi bir düşünceniz varsa bunun kalp kırıcı olabileceğini baştan söyleyelim. Erkekler onları iyi tanıdığınızı gösteren ve üzerine düşünülmüş hediyelere bayılıyorlar!

 

Muhiku, erkeğe hediye seçimi konusunda işimizi çok kolaylaştıran adımlar atıyor. Onların hayatını kolaylaştıracak şık ve kaliteli ürünlerle göze hitap eden kutular hazırlıyor. Bu kutularda farklı coğrafi koşullarda yetişen %100 Ar abica kahve meyveleriyle hazırlanan nitelikli filtre kahveler, hem ofiste hem de evde kullanılabilecek şık kupalar, keçeden bardak altlıkları, kahveye eşlik edecek lezzetli çikolatalar, mevsimine göre atkılar ve bereler, termoderi kaplı defterler, özel kutusunda yer alan roller tükenmez kalemler ve çok daha fazlası bulunuyor.

 

Sitede erkekler için en çok tercih edilen uygun fiyatlı hediye kutularından biri Erkeğe Hediye Kutusu. Bu kutunun içerisinde 50 gramlık pakette %100 Arabica Brezilya kahvesi, Yade kahveli aromaterapi mum, Eyüp Sabri Tuncer tıraş kolonyası, siyah roller tükenmez kalem, erkek arkadaşınızın zevkine göre seçeceğiniz bir kitap, mat siyah seramik kupa ve Brezilya kahvesi için 3. dalga kahve bilgi kartı bulunuyor. Muhiku’daki tüm alışverişlerinizde olduğu gibi bu hediye kutusuna da tamamen ücretsiz bir şekilde hediye notu ekleyebilirsiniz. Onun için yazacağınız birkaç satır hediyenizin manevi değerini tahmin edebileceğinizden daha fazla arttıracaktır.

Muhiku’yla Özel Günlerde Farkınızı Gösterin

 

Hepimiz sıkıldık her doğum günümüzde yazsa tişört, baharsa gömlek, kışsa kazak hediyesinden. Çoğumuz dalga geçiyor olsak da hâlâ ev hediyesi olarak Borcam alınıyor. Kimimizin görünce tüyleri diken diken olsa da 14 Şubat Sevgililer Günü’nde üzerine isim yazılmış krem çikolata kavanozları uçan kalpli balonlarla birlikte koltuk kadar ayıcığın eline veriliyor. Tüm bu klişeler azalarak da olsa devam ediyor.

 

Fakat bizi mutlu eden hediye almanın verdiği anlık heyecan mı sadece? Yoksa yeni deneyimler yaşamamıza imkan veren ürünleri mi hediye paketlerinin içinde görmek istiyoruz? Yapılan araştırmalar ikinci seçeneğin doğruluğunu defalarca kanıtladı. Muhiku da yeni deneyimleri bir araya getirdiği hediye kutularıyla özel günlerin kahramanı olma fırsatını bize sunuyor. Eğer artık paranızı içi boş hediyeliklere harcamak istemiyorsanız Muhiku’nun rengarenk dünyasına girmenizin zamanı gelmiş demektir!

 

Muhiku’nun içeriği kaliteli ve anlamlı ürünlerden oluşan manevi hediyeleri işimizi kolaylaştıracak farklı hizmetlerle birlikte sunuluyor. 69 TL ve üzeri alışverişlerinizde gönderim için herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmıyor. Yani diğer şirketlerdeki gibi kargo ya da kuryeye ekstra ücret vermek yerine bu parayla hediyenizi zenginleştirebilirsiniz. Diğer bir harika hizmet ise İstanbul içi aynı gün ücretsiz teslimat hizmeti. Hafta içleri öğlen 12.00’a kadar verdiğiniz tüm siparişler İstanbul’da 18.00’a kadar teslim ediliyor. Diğer illerde ise 14.00’a kadar oluşturulan siparişler aynı gün kargoya veriliyor. Böylelikle hediyeniz en kısa süre içerisinde sevdiklerinizin kapısına ulaşmış oluyor!

 

En Uygun Evlilik Yıldönümü Hediyesi Nasıl Seçilir?
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin