En Sevdiğiniz Çay ve Kahveleri French Press ile Demleyin!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Evinizde dünyanın farklı çay ve kahve çeşitlerini deneyimlemek için tek bir ekipmana ihtiyacınız var; o da French press. Daha çok kahve demlemek için kullanılıyor olsa da çay demlerken de ortaya harika sonuçlar çıkarıyor.

Mithra Coffee’nin French press çeşitleri arasından hem cebiniz hem de mutfağınız için en uygun ekipmanı seçebilirsiniz. Seçtiğiniz French press ile hem misafirlerinize hem de kendinize birbirinden harika içecekler hazırlayabilirsiniz.

Mithra Coffee’nin French press çeşitleri içinden sizin için iki farklı model seçtik. İhtiyacınıza ve beklentilerinize göre bu iki modelden birini seçebilirsiniz.

Şık Sunumlar için Bambu French Press

Eğer bambunun ve camın uyumunu seviyorsanız bu modele bayılacaksınız. Gövdesi cam malzemeden oluşan bu French pressin süzgeç kısmı ise paslanmaz çelik. Metal ayakları sayesinde ise yer ile temas etmiyor. Bu sayede içeceğiniz sıcaklığını çok daha uzun süre muhafaza edebiliyor.

Sevdiğiniz aromaları en şık sunumlarla birleştirmek istiyorsanız kesinlikle bambu French press tercih etmelisiniz.

Size Her Yerde Eşlik Edecek Sinbo French Press

Gövdesi gıda ile temasa uygun mikadan elde edilen Sinbo French press, çay ve kahve keyfini her yerde yaşamanıza imkan veriyor. Çünkü kırılmalara karşı dayanıklı ve taşıması da oldukça kolay. Süzgeç kısmı paslanmaz çelikten elde edilen Sinbo French press ile dilediğiniz yerde ve dilediğiniz zamanda keyifle vakit geçirebilirsiniz.

Kullanımı kolay farklı French press modelleri çay ve kahve keyiflerinize şıklık katmak için Mithra Coffee’de!

Kahve Çekirdekleri Nelerdir? En İyi Kahve Çekirdeği

Dünya üzerinde bilinen dört ana kahve çekirdeği vardır. Arabica, Robusta, Liberica ve Excelsa kahve çekirdekleri kalite olarak birbirlerinden ayrılmaktadırlar.

Dünya kahve pazarının büyük bir kısmını oluşturan Arabica kahve çekirdeği, en kaliteli çekirdek olarak nitelendirilmektedir. Arabica çekirdekler daha yüksek kesimlerde yetişmeye elverişlidir. Diğer taraftan oldukça hassas olmasıyla da bilinir. Hatta Arabica kahve çekirdekleri belli yüksekliklerin altında yetişemezler.

Yetiştiği yükseklik sebebiyle de geç olgunlaşırlar. Bu da Arabica çekirdeklerinin daha lezzetli olmasını sağlayan en önemli faktördür. Kromozom sayıları düşük olan bu çekirdeğin kafein oranı da diğer kahve çekirdeklerine nazaran daha azdır.

Robusta kahve çekirdeği ise Arabica’ya nazaran çok daha dayanıklıdır. Daha alçak kesimlerde yetişir. Arabica çekirdeğe nazaran daha sert iklimlerde yetişebilir. Ayrıca kafein oranı da yüksektir.

Liberica ve Excelsa çekirdekleri Arabica ve Robusta’ya nazaran daha dar alanlarda yetişir. Dünya üzerindeki ticareti de oldukça düşüktür. Bu sebeple piyasada daha çok Arabica ve Robusta çekirdekleri görürüz.

Her Arabica çekirdeği kalitelidir demek ise oldukça yanlış bir tutum olacaktır. Çünkü Arabica çekirdekler de kendi içinde belli kalitelere göre sınıflandırılmaktadır. Burada çiftçinin kahve çekirdeğine gösterdiği özen ve hasat koşulları çekirdeğin kalitesini etkilemektedir. Kaliteli Arabica çekirdekler 80 üzeri bir puanla piyasaya sunulurlar.

Mithra Coffee, nitelikli kahve hizmeti sunan online firmalardan biri. Kahve skalasını oluştururken Burundi, Kolombiya, Etiyopya, Honduras, Guatemala, El Salvador, Tanzanya, Endonezya, Brezilya, Kosta Rica, Kenya ve Peru gibi ünlü kahve üreticilerinden seçtiği kahve çekirdeklerini kullanıyor.

Kahve çekirdeğini seçerken de tercihini Arabica olanlardan yana kullanıyor. Arabica çekirdeğinin en kaliteli varyetelerini bizim için seçiyor. Çünkü kahveseverleri nitelikli kahve dünyasıyla buluşturmak ve onlara gerçek bir kahve deneyimi sunmayı hedefliyor. İyi puan alan ve ustalıkla kavrulan kahve çekirdekleri dilediğimiz türlere ve demleme stillerine göre öğütüyor.

Mithra Coffee yalnızca öğütülmüş çekirdek de satmıyor. Öğütülmemiş çekirdekleri de bizim beğenimize sunuyor. Böylece en taze kahvelerle gerçek bir kahve deneyimi yaşamamıza yardımcı oluyor.

Mithra Coffee ile Taze Kavrulmuş Kahveler Bugün Kapınızda!

Market raflarında aylarca bekleyen, bozulmaması için çeşitli işlemlere tabii tutulan kahvelere para vermekten sıkılmadınız mı? Eğer tazelikten ve aromadan nasibini almamış kahveleri tüketmekten sıkıldıysanız Mithra Coffee ile tanışmanızın zamanı geldi!

Mithra Coffee farklı yörelerden seçtiği üst sınıf Arabica kahve çekirdeklerini mutfağımıza ve ofisimize kadar getiriyor. Taze taze kavrulmuş kahve çekirdeklerini bizim için özenle öğütülüyor ve paketleniyor. Öğütülmemiş almak isteyenler çekirdek kahve de sipariş edebiliyor.

Siparişimizin ardından bize özel öğütülen kahveler aynı gün içinde özel kurye ile tarafımıza teslim ediliyor. Tabii aynı gün özel kurye ile teslimat seçeneği şimdilik yalnızca İstanbul’da geçerli. Çünkü firmanın üretim yeri İstanbul.

Eğer Mithra Coffee ile arzu ettiğiniz taze lezzetlere gün içinde ulaşmak istiyorsanız siparişinizi saat 12.00’a kadar oluşturmanız gerekiyor. Aksi takdirde siparişiniz bir sonraki iş gününde teslim ediliyor.

Elbette teslimatı ertesi güne kalan kahveler de taze taze öğütülüp paketleniyor. Kısacası Mithra Coffee tazeliği ve kaliteli hizmeti bir arada sunan ender firmalardan biri olduğunu bu hizmetiyle açıkça gösteriyor.

İstanbul dışında yaşayanlar ise aynı gün kargo seçeneğiyle sipariş verebilirler. Sevdiğiniz kahve çeşitlerini saat 14.00’a kadar sipariş ettiğiniz takdirde gün sona ermeden kahveleriniz yola çıkacaktır.

Mithra Coffee ile her iki hizmetten de ücretsiz yararlanmak için yapmanız gereken şey ise sepet tutarınızı 69 TL üstünde tutmak. Böylece özel kuryeye de kargoya da herhangi bir ücret ödemenize gerek kalmaz.

En Sevdiğiniz Çay ve Kahveleri French Press ile Demleyin!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin